Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha beindul az a bizonyos...

Ha beindul az a bizonyos jo-jo effektus akkor azt leallitani nem lehet?

Figyelt kérdés
2 honapig koplaltam mint az allat...csak reggel ettem meg a nsquickes gabonapelyhemet...1 tanyer...2 honapon keresztul....Valahool azt olvastam hogy ez a jo-jo effektus az hogy ilyenkor az emberek a duplajat szoktak vissza hizni....Es hogy ezt nem lehet leallitani ...ha egesznap kiugramlom a belem meg tartom a dietat akkor is valosul az a duplajat hozom vissza cucc.....Ebbol mi igaz???? Oh es meg mielott valaki elkezdene irni hogy megerdemlem mert koplaltam.Nem azert nem ettem mert en most fogyni akartam hanem mert gondok voltak a csaladban es nem birtam enni igy emesztettem magam...
2010. jún. 13. 16:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha zabálni fogsz vissza megy én 6 kilót koplaltam le magamról és csak 2-ő jött vissza, de amit hangsúlyozok mindenki szervezete más valaki ledob 5-öt így és visszaugrik 10 valaki meg egy dekát se hízik belőle vissza ilyet is ismerek és nem azért, mert még mindig koplal normálisan eszik és mégis na ezek a szerencsés emberek!
2010. jún. 14. 12:46
 12/14 A kérdező kommentje:
Es mennyi ido kell ahhoz hogy a szervezeted vissza alljon normal uzemmodba??? Tehat leall a rohamos hizas??? meg a jojozas :)): xd xd
2010. jún. 16. 03:14
 13/14 anonim ***** válasza:
2 hónapig semmi vitamin, csak a gabonapelyhek? Csoda, hogy még élsz.
2010. jún. 16. 12:52
 14/14 A kérdező kommentje:
Azota nagyon megbanta, :(:( Mert hiaba a torna meg a dieta akkor is hizok mit az allat...megvarom mig az a kilo ami annyira fel akar jonni hagy jojjon aztan ..meg elkezdem az egeszet elolrol..:(:(
2010. jún. 17. 01:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!