Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mikor egyek egy nap?

Mikor egyek egy nap?

Figyelt kérdés
15 eves lány vagyok . Suliba járok. 168cm 90-93 kiló . Álltalába reggelizek azta n amikor 2 re hazaerek a suliból megint egyek , azta n meg akkor amikor csak akarok . Leszeretnék fogyni. Szóval mikor egyek . Szeptembere szeretnek (hat a cél az kb 65 -68) legalább 70re lefogyni .
2018. ápr. 28. 11:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Napi 5x keveset. 3liter víz és heti 5-6x 1 óra torna, tánc, séta, kocogás a környéken, ami belefér.
2018. ápr. 28. 11:59
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem ezen múlik. A saját esetemben tudom, mi a válasz, neked viszont durva lenne az, ami nekem jó. Ki kevésszer, ki sokszor eszik. Egyik sem az Egyetlen Igaz Módszer, kinek ez jó, kinek az. Én éheznék több evéssel fogyáskor, nekem nagy étkezések kellenek, másoknak vegyes s állítólag akadnak olyan érdekesen működő emberek is, akik sok parányit preferálnak.

Oszd be úgy, ahogy neked jó, illetve ahogy meg tudod oldani, a körülményeink is befolyásolnak...

Semmit nem lehet mondani fixen, csak azt, hogy egyél mindennap. S úgy oszd be, ahogy neked jó. Aki nem tud sokat enni egyszerre, annak több étkezés kell, mint annak, akinek muszáj a napi kalóriakeretének a zömét első étkezésben megenni, különben kaparja a falat, majd borítja a diétát.

2018. ápr. 28. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!