Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hol lehet fogyózós társat...

Hol lehet fogyózós társat keresni?

Figyelt kérdés
Akivel beszálmolhatnánk egymásnak, hogy hány kalóriá vittünk be a szervezetünkbe, mit és mennyit mozogtunk és ilyesmit. Az szerintem motiválna mindkettőnket
2018. ápr. 27. 20:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Vannak csoportok, de itt a gyakorin is van aki keres fogyi társakat.

Ha te is keresel, nem árt ha kiírod, hogy

- hány éves vagy

- hány kiló

- mennyit akarsz fogyni

- hány centi magas.

Azért jó ezeket tudni, mert nem biztos, hogy az aki 30 kilótól akarsz megszabadulni az fogyi társ lenne azzal aki vagy testkép zavaros vagy csak 5 kilótól akar szabadulni.

2018. ápr. 27. 21:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Az elsővel értek egyet. Ha mondjuk te 10 kilót akarsz fogyni akkor nem igazán tudok veled azonosulni mivel nekem még majdnem 30 van hátra. Én is akartam társat de nem igazán találtam pedig jó lenne. Már több mint 10 kilót leadtam. Ha te vagy valaki más még olyasmi nagyságrendű súlyt szeretne leadni mint én az írhat örülni fogok neki. 17/l
2018. ápr. 27. 21:23
 3/5 anonim ***** válasza:

ma 21:23

Én is majdnem 30 kilót akarok leadni még, és én is 10 kilót adtam le eddig..:) Ne értsd félre, de örülök, hogy nem vagyok egyedül a gondommal..:) Vagyis nem annak örülök, hogy te is duci vagy mint én, hanem, hogy jó tudni, hogy nem vagyok egyedi eset..:)

2018. ápr. 27. 21:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen, valóban jó lenne tudni, hogy mennyit szeretnél leadni, mert más nagyobb súlyból fogyni, mint kevesebből. Meg talán még az is lehet kérdéses, hogy sportolsz-e egyáltalán vagy csak a kajára figyelsz. Mondjuk így lehet húzni a másikat gondolom.:D

Én itt gyakorin már majdnem találtam egy ,,fogyótársat", de 2. üzenet után nem írt vissza, én meg nem zargatom.:D

10 kilót szeretnék lefogyni, 15 éves vagyok.

2018. ápr. 27. 23:21
 5/5 A kérdező kommentje:

Igazatok van :) 20 éves lány vagyok. 171 cm és 75kg. 10-től szeretnék megszabadulni

További sikeres fogyást kívánok nektek! :)

2018. ápr. 27. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!