Hogyan fogadjam el önmagam? 13/L
Fuhh, jó kérés. Hány kiló vagy, milyen magas?
Én már nagyon régóta nem vagyok megelégedve magammal, nem szeretem ahogy kinézek, szégyenlem magam. 11 éves lehettem, mikor erre rájöttem. Azóta mindig az volt, hogy akkor most fogyózok, minden jó lesz. De nem.
Itt gyakorin olvastam, hogy addig nem tudsz lefogyni, amíg nincs meg az a katt. Szerintem egy hónapja volt meg nekem ez. Azóta számolom a kalóriákat, nagyon eltökélt vagyok most.:D
Ezzel azt akarom mondani, ha nem érzed így jól magad, akkor tegyél érte. Ha pedig már elkezdted, akkor nézz a jövőbe, hogy jujj de jó lesz, majd hogy meglepődnek mikor visszamész a suliba teljesen más emberként. Ez egy hosszú folyamat, ne siettesd.
Eddig is kibírtuk, egy fél év már semmi.:)
Ha pedig már lefogytál, akkor tényleg jobb egy pszichológus, csak elbeszélgetésnek is, hogy felmérjétek a helyzetet.
Ha szüleid segítőkészek és hajlandók áldozni is, menj el egy gyerekeknek való agykontroll tanfolyamra. Semmit nem, veszíthetsz viszont rátalálhatsz a saját utadra!
Nagyon drukkolok, ne add fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!