Hogyan fogadjam el önmagam?
Eddig sem voltam megelegedve magammal ,de mostmár nem tudok tükörbe nézni.Vörös hajam van,magas vagyok,az alakom se tökéletes,és nagyon sok szeplőm van.Utálom ahogyan kinézek,egy csomóan megszóltak már a külsőm miatt(pl:fosos-szaros fejű). Hiába próbálnak vígasztalni a barátaim,nagyon kibuktam.Mindenki 'normálisan' néz ki.Senkinek sem csúfítják az arcát barna pöttyök.Szerintem barátom sem lesz soha,a fiúk vagy megszólnak vagy nem érdeklem őket.
14/L
Jaj Istenem... Bocsánat hogy ezt mondom, mert csak 3 évvel vagyok idősebb nálad, de ha az értetlenség fájna... Egyrészt, 14 éves vagy, jó ha az én koromra kialakul a végleges alakod. Pattanásaim nekem is voltak, majd elmúlnak, ebben a korban ez természetes. (Davercint ajánlom) Az egy dolog, hogy úgy egyébként főleg a vonzóbb, magabiztosabb fiúk, hogy meg vannak őrülve a magas lányokért. A vörösökről meg annyit, hogy sokak már akkor is örülnének ha hetero fiúként leszopnának valakit, aki már volt vörös hajú lánnyal. Irtózatosan jó az.
17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!