167 centisen mi az ideális súly? 16/L
Figyelt kérdés
46 kiló vagyok, 40 szeretnék lenni. az túl kevés vagy még belefér?2010. jún. 13. 01:25
1/10 anonim válasza:
Túl kevés, szerintem 50-52kg az ideális, de még az is inkább sovány.
2/10 anonim válasza:
szerintem 50 kg-mal vékony lennél, így meg nagyon vékony lehetsz,de még csinos (szerintem..én szeretem a vékonyakat). a 40 kg az nagyon kevés lenne, egészségtelen. ne fogyj le,kérlek!!
3/10 anonim válasza:
Szerintem ráérsz fogyni - ha majd még akarsz 18 éves korod után -. Bár én olyan idősen, mint te, kb 40 kg voltam (ellenben veled nem tudtam hízni), és jó pár hátrányát most szenvedem el... Nagyon kicsi melleim vannak, a testvéremnek aki kerekebb volt semmit sem sportolt, neki meg dúsabb ... szóval szerinted így is megéri???? Inkább kezdj el valamit sportolni, hip-hop tánc, vagy valami aerobik ami egy kicsit formásít.. én anno táncoltam, és a kis melleim ellenére még most is jól érzem magam, mert női formáim megmaradtak .. holott kb 8 éve már nem is táncolok rendszeresen :)
4/10 anonim válasza:
40? megőrültél? szerintem 50 lenne a minimum, de sokkal inkább 55. Élő csontváz akarsz lenni? Szerinted az kinek tetszik? A pasiknak tuti nem, esetleg néhány elvetemült tinilánynak. Aztán majd nem lesz menstruációd, nem lehet gyereked, nem is sorolom, butaságokat beszélsz.
5/10 anonim válasza:
az ideális 52-54 kiló. Hacsak nem akarsz lapos csontkollekció lenni.
6/10 anonim válasza:
Anyám 51 kiló és azt mondják rá hogy szörnyen sovány.(167 cm ő is) Ne fogy le 40-re, ne legyél anorexiás. Én 176 vagyok és 55 kiló, néha én is 50 akarok lenni, de ez nem lenne egészséges dolog. Egyél rendesen amit akarsz, mert sovány vagy.
7/10 anonim válasza:
szia, húgom is ilyen magas és 52kg. Egyáltalán nem vékony, baromi jól néz ki.
8/10 anonim válasza:
Most te néztél tükörbe mostanában? Vagy egyáltalán nem , és csak úgy eldönötted hogy jajj , hát akkor én most 40kg akarok lenni, mert az tök jó.
9/10 anonim válasza:
55 -60 kg,erősen függ attól hogy a súlyod nagy részét a háj vagy az izom teszi e ki. Valószinüleg nem sportolsz,azért látod magad löttyedtnek mert az a kevés hús is ami van rajtad háj,nem izom. Erre viszont nem az a megoldás hogy csont és bőrre lefogysz. Már 46 kilóval is iszonyat vékony vagy.
10/10 anonim válasza:
inkább hízz még 6-10 kg-ot, fogyás helyett, már most is kórosan sovány vagy...sport + fehérjedús kaja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!