Meg akartam vonni magamtól az édességet, erre úgy kiéheztem, hogy tegnap és ma is bevágtam egy-egy tábla csokit. Hogy kerüljem el az ilyet?
Vond le a konzekvenciát, hogy neked egyelőre kell az édesség (legalábbis ennél a diétánál) s egyél csokit kisebb mennyiségben, lehetőleg tömény étcsokit, ha szereted (vagy nem annyira, de kielégítő a csokiigényed számára az is).
Én jóformán mindennap eszem csokit, akár fogyok épp, akár nem, ezzel önmagában nincs baj. Amikor az első saját csokiszószomat készítettem, rekordidő alatt elfogyott. Most, a sokszázadik ibriknél már főleg a párom fogyasztja, én beérem egy apró kóstolóval.
De ha nem enném 1-2 hétig, miközben szeretnék enni, nagyon bevadulnék. Ez van sok más kedves ételemmel is, egy kevéske megóv attól, hogy elszabaduljon a pokol. Sok ember így működik. Vegyük tudomásul s ne húzzuk ki magunk alól legfontosabb ételeinket, pláne ha még kalóriadeficitben is vagyunk, ami eleve érzékenyebbé tesz minket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!