Szerintetek 1 tábla csokinak megfelelő édességet eltudtam ennyi sporttal égetni?
Figyelt kérdés
1 óra capoeira aerobik, délelőtt 3 órás séta és most délután 1 óra séta az erdőben. Ma már nem fogok enni semmit, ha kell még este is tudok aerobikozni. Szerintetek?2010. ápr. 3. 17:17
1/6 anonim válasza:
fusd le a maratont, hogy nehogy felrakódjon a csoki. úristen, igy lehet élvezni az evést?
2/6 A kérdező kommentje:
Mamámnál voltam és tele volt a hűtő kinder buenoval meg pinguival. Megettem 3 buenot és 1 pinguit, hogy a fenébe ne lenne bűntudatom? Olyan rosszul voltam utána, már rég ettem ennyi édességet, szinte éreztem ahogy szét akar durrani a fejem. Száradjon le a kezem ha mégegyszer hozzájok nyúlok, nem ér ennyit az egész.
2010. ápr. 3. 17:39
3/6 anonim válasza:
De viszont ne feledd hogy a sporthoz evés kell! Igaz nem csokik hanem valami normális kaja. Mert energia nélkül nem tudsz mozogni.
4/6 A kérdező kommentje:
De szerintetek sikerült elégetnem vagy sem?
2010. ápr. 3. 19:12
5/6 anonim válasza:
Sikerült, sikerült, nyugi :-D
1 aerobik kb. 500 kalória, 3 órás séta kb. 300 és még egy az még 120-150. A 3 bueno + pingvi pedig kb 450 kalória, tehát igen elégetted, sőt még többet is mozogtál !!!! Gratulá
6/6 A kérdező kommentje:
Megnyugodtam, köszönöm! =)
2010. ápr. 3. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!