Borzasztóan el vagyok keseredve. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ma volt netfit mérés és 166 cm 68,3 kg-ot mutatott a mérleg..Nemtudom hogy tovább..Mit tegyek hogy lefogyjak 56 kg-ra?:( mennyi idő alatt sikerulhet ez?2018. ápr. 17. 13:05
1/7 anonim válasza:
Hogyan tovább? Vagy befejezed a siránkozást és változtatsz vagy továbbra is sajnálod magad.Bánatodban még többet eszel,amitől jól elhízol és akkor haragudhatsz az egész világra,hogy te milyen szerencsétlen vagy.
2/7 anonim válasza:
Nem arról volt szó, hogy csak holnap lesz a mérés?
https://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__kaloriaszamlalas_..
Vagy te nem abba a suliba jársz? ;)
Illetve otthon nincs mérlegetek és centitek, hogy ezt eddig nem tudtad volna, hogy hány kilógramm vagy és milyen magas?
Akkor visszakérdezek: és a Netfit mérésen mi lett a testzsírszázalék és BMI eredménye? :)
3/7 anonim válasza:
Nyugi, én tavaly netfit méréskor 162 cm és 76 kg voltam.. Másnap elkezdtem a változást, ma már kereken 60 kg vagyok. Semmi sem lehetetlen, minden fejben fől el. Legyen motivációd és sok sok kitartás!
5/7 anonim válasza:
Ne érdekeljen, mi az elvi időtartam, annak semmi köze ahhoz, hogy mit érsz el te. Válts életmódot, tedd meg, amit tudsz és majd lemegy a felesleg.
6/7 anonim válasza:
"Mit tegyek hogy lefogyjak 56 kg-ra?"
Na szerinted mit kellene tenni? Lássuk csak..talán mozogni és fogyókúrázni? Mit szólsz hozzá?
7/7 A kérdező kommentje:
1 hete kezdtem el újból futni:) Heti 3x :))
2018. ápr. 17. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!