Help, megállt a fogyás vérképet kellene csináltatni?
Üdv!
30 éves vagyok, a normális súlyom 65-68kg lenne.
90 kiló voltam ( 18 éves koromig 50)
Az elmúlt egy évben lefogytam 78 kilóra- viszont, hónapok óta stagnál ( menstruáció előtt jellemzően havonta 2-2,5kgot ingadozik fel vagy le, azt nem számolom)
December óta nem fogytam kb. Semennyit.
A táplálkozásra figyelek, 1300-1600 kalóriát eszem átlagosan.
Napi minimum 6 km-t sétálok,( a betegségem miatt nem futhatok rendszeresen) heti 3*3 órát járok táncolni, napi 2 órát "rohangálok" a kutyával.
A kondícióm, erőnlétem jó. De valamiért megállt a dolog.
( nem hájas kövér, hanem ilyen vasgyúró kövér vagyok)
Pár hete a szénhidrátfogyasztásomat drasztikusan megvágtam, még jobban figyelek, a kalóriákat milyen formában viszem be- de még semmi látszata. Végső elkeseredésemben vettem "étvágycsökkentő" kapszulát is.
Ennyi mozgás és odafigyelés mellett nem értem a dolgot. Szerintetek érdemes lenne a hormonrendszert megnézetni?
1300-1600kalória súly tartó, ennél kevesebbet kellene kb 1000-1200kalóriát enned a további fogyáshoz.
DE én azt mondom ha már ennyit elértél akkor hagy ki most még egy pár hónapot, táplálkozzál normálisan, de maradj még a legrosszabb napon is 2000 kalória alatt, de átlagban 1500kalóriát egyél. Ezzel kipróbálod magadat, hogy képes vagy-e az elért súlyodat tartani és tényleg életmodot változtattál.
Ha pár hónapig marad a súlyod akkor kezdj bele egy kicsit kevesebb kalóriával...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!