Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Pékségi munkával le lehet...

Pékségi munkával le lehet fogyn? I

Figyelt kérdés
18 F, 175 cm, és 80 KG - vagyok szóval túlsúlyos, és arra gondoltam hogy helyes kivitelezett étkezés mellet, a háttérbe a meló mellet, fogyok is (mert szoktam le járni pékségbe és már csak az előtérbe nagy meleg van, és még ha a gépek mellet vagyok, (na meg tudom hogy ott nagyon meleg van , ismerős által) szval a lényeg az lenne hogy menyire lenne hatékony ez a fogyás mód? (meleg tűrő képességemről meg annyit hogy tavaly, egész nyáron lényegibe benne voltam, nyár végin 68 kg, de folyt rólam a z izzadság legtöbbször, kb erre számíthatok a pékségbe is)
2018. ápr. 15. 20:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az alapkoncepció mindig ugyan az: több kalóriát égess el, mint amennyit beviszel.
2018. ápr. 15. 20:43
 2/5 anonim ***** válasza:
78%
Első körben fogalmazni és helyesen írni tanulj meg 18 éves létedre! Visszaolvastad, amit idehánytál? És te már szavaztál a múlt héten? Atyaisten!
2018. ápr. 15. 20:47
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem az izzadás miatt fogsz fogyni, de az irodai munkához képest a pékségben rengeteget fogsz mozogni. Ezen kívül van, akinek a nagy meleg elveszi az étvágyát. Csak ne hideg sörökkel próbálj enyhülést szerezni, az alkohol egy kalóriabomba. A jeges citromos víz lehet, hogy nem olyan macsó, de a fogyás szempontjából jobban jársz vele :-)

2018. ápr. 15. 20:49
 4/5 anonim ***** válasza:

ekkora marhaságot régen olvastam.

ennyi erővel a nyári kánikulában simán lefogynál...

2018. ápr. 15. 21:14
 5/5 A kérdező kommentje:

2. válaszolónak:

Hallottam hogy voltak szavazások Magyarországon de igazából engem az hidegen hagyott itt, Nagy-Britanniába hivatalos brit állampolgárként. 13 éves koromba jöttem ki ide és magyar írást is csak akkor látok ha magyar oldalt böngészek ennyi, szóval meg lehet érteni ha nem éppen megfelelően raktam össze a mondatokat vagy helyes írási hibákat vétettem. (írni meg csak azé ide írtam mert angolba is van ilyen mint ez a gyakori kérdések kb, csak ott ha írnak akkor nem értem csak olyan 80-90%-át de a magyar értelmezés még mindig jobban megy! De basszus nem is az volt a téma amit írtál

2018. ápr. 15. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!