Látszik a változás szerintetek? Jó úton járok?
2018. ápr. 14. 10:17
2/18 anonim válasza:
Semmi, csak mások a fényviszonyok.
3/18 anonim válasza:
Látszik a változás, de nehéz elképzelni, hogy bármilyen módon ez két hét alatt megvalósítható lenne.
Amúgy a víruskereső kártevőt jelzett az oldalon. Hanyagolni kellene a kepfeltoltes.eu oldalt már csak az undorító reklámjai miatt is.
4/18 anonim válasza:
Én őszintén nem látok különbséget, csak a fényviszonyok másak a két képen.
5/18 anonim válasza:
Aki csak a fényviszonyok közti különbséget látja az vagy vak vagy irigy. Az más kérdés hogy valóban 2 hét e a különbség a kettő között de ez már a kérdező dolga. Engem is érdekelne hogy milyen edzést csinált ugyanis nagyon is látszik a különbség.
6/18 A kérdező kommentje:
Tènyleg csak 2 hét a különbség a két kép között, nem tudom mi értelme lenne kamuzni ilyesmiről. Egy appot használtam az edzéshez, az a neve, hogy buttocks workout. Ezenkívül heti 3 alkalommal szobabicikliztem 5-6 kilométert. A nasizást is visszafogtam. Ennyi.
2018. ápr. 14. 14:13
7/18 A kérdező kommentje:
Ja és itt az előző kérdésem, ebből is latdzik a dátum, tehát hogy 2 héttel ezelőtti az első kép.
2018. ápr. 14. 14:14
8/18 A kérdező kommentje:
Előző kérdésem:
https://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__9..
2018. ápr. 14. 14:32
9/18 anonim válasza:
Nem igazán látszik.
Először is, az edzésed lepkefing, másrészt pedig 2 hét alatt ne várj semmit, még 2 hónap is kevés. Nem bántásból írom, bejártam már az utadat, és én is voltam kezdő és türelmetlen. Tapasztalatból beszélek.
10/18 A kérdező kommentje:
Még jó h nem az edzésem volt a kérdés meg az h szted lepkefing-e.
2018. ápr. 14. 18:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!