Görkorival fogyni?
Én azt sose gondoltam igazán sportnak, mert nekem olyan mint a roller, jó-jó, de annyira sokat azért nem mozogsz...
Szóval akkor mi a helyzet? Lehet fogyni görkorival, vagy ilyen célzattal nem érdemes belekezdeni?
Persze.
Rákötöd a korikat 1-1 10 kilós súlyzóra és emelgeted.
Köszi a hasznos cikket, második. :)
Igazából járok edzeni, kardiózni, heti kétszer. Kardió háromszor kéne az edzőm szerint, de munka mellett egyszerűen nem fér bele. Szóval gondolkodom, mivel lehetne megtoldani. Futni rühellek. Régen bicikliztem, de a kerékpárom tropa, egy vagyon lenne megcsináltatni (otthon a férfiak sajna nem értenek hozzá :D), görkorim meg hever valahol még kamaszkoromból, gondoltam előtúrom. :)
Persze, hogy segít. A biciklin is szinte csak ülsz alapesetben (nyilván a nagy tempó és a hegymenet más s hosszan sem olyan, mint félórácskát), sétálgatni nekem sokszor könnyebb, mint ülni, mégis éget kalóriát ez is, az is.
S mint mozgás, eleve jó, nemcsak a kalóriaégetés miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!