Hogyan fogyhatnék le kb 5-10kg-ot?
(155cm vagyok,60kg, 13/L)
Mennyit ehetek egy nap és mennyit kéne sportolnom?Reggel és késődélután biciklizek kb 15-20 percet,futni is szeretnék eljárni,de egyszerűen nem tudom magam rávenni!Egyedül nem szeretnék,mások meg nem érnek rá...Nyárra szeretnék kicsit jobban kinézni,elég sok felesleg van rajtam,ségítsetek légyszi..előre is köszi😊
Szia!
Pont akkor vagyok,mint te és ugyanannyi kiló. Én szeptember 1-jét tűztem ki célnak. A kalóriabázis szerint 1400 kalóriát kell bevinnem ahhoz naponta, hogy 10 kilót fogyjak addig.
Ez az az oldal. Mellette én sportolok is. Szerintem te se fuss, ha nem szereted, inkább keress egy olyan sportot, ami tetszik. Mondjuk a futás sosem árt, de könnyebb elmenni röpi vagy kosár edzésre, -ha szereted- mint futni, ha azt nem.
Bár én is szeretném rávenni magam a futásra, de ahhoz nagyobb akaraterő kell, jelenleg a kajára koncentrálok.:DD
15/L
A bicikli is valami, én csak sétálok, megfelelő étrend esetén ezzel is tudok fogyni egész jól (s persze sok sétával pláne, de nincs annyi).
Visszafogottabban táplálkozz, tápanyagdús, laktató, egészségesebb ételekre koncentrálva, de az étel elosztása is sokat számíthat (kinek kevés nagy, kinek több kisebb étkezés jó és laktató, de lehet egy nagy és több kicsi meg bármi, ez nagyon egyedi. a fő, hogy naponta vidd be a szükséges tápanyagokat, amennyire lehet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!