Szerintetek sokat ettem reggelire?
Figyelt kérdés
Minden nap négykor kelek, nem tudom miért, egyszerűen így jó. Fél öt felé ma megettem egy almát, kicsit később 2 db félbarna toastkenyeret, Flora light margarinnal vékonyan kenve. Még később sütöttem bundi kenyeret, ugyanebből a kenyérből, és megettem belőle 2 falatot (!!!). Ezt követően pedig egy félkilós dinnyeszeletet. Szerintetek sok ez? Még olvashattok majd kérdéseket tőlem.
Tinka
2010. jún. 12. 08:09
1/8 anonim válasza:
Inkább az a baj,hogy össze-vissza eszel. Próbálj meg valami rendszert kialakítani.
2/8 maundrel válasza:
nem ,nem sok. de éhgyomorra almát enni, nem épp a legjobb, oda kellett volna a 2 db félbarna toastkenyér sonkával, zöldségekkel, és mellé az alma. de amúgy nem gáz.... de a bundás kenyeret nem értem ... sütöttél és ettél belőle két falatot?(2 falatért csináltad meg?). Mert az nem sok, csak épp felesleges volt...
3/8 A kérdező kommentje:
Anyukáméknak csináltam. :) Csak nem bírták megenni, és megkóstoltam, hogy tényleg olyan jó-e, mint mondják, vagy azért nem eszik meg, mert elrontottam.
2010. jún. 12. 08:38
4/8 anonim válasza:
Hát ez a 2 falat rettenetes :) Amúgy ez nem vészes, sőt nem ettél olyan húdehízlaló dolgokat, hiszen csak gyümölcsöt és nem fehér kenyeret ettél szóval szuper! :) Mondjuk a rendszerességben van valami...
5/8 A kérdező kommentje:
Állandóan attól rettegek, hogy visszahízom -.- Pokoli! Pedig edzek is, meg minden. Kikészít, hogy folyton rettegnem kell pár falat DINNYE után, hogy másnapra hízok valamennyit. Wáá.
2010. jún. 12. 08:52
6/8 anonim válasza:
keress fel egy pszichológust! az nem normális, hogy két falat kajától rettegsz, meg bűntudatod van...egyáltalán hány éves vagy? milyen magas, hány kg?
7/8 anonim válasza:
de te legalább nem köpöd ki a két falat bundáskenyeret :D
8/8 anonim válasza:
Nemsok, reggel meg amugyis ehetsz nyugodtan kiadósan délig, az a lényeg, h délután meg este már csak zöldséget, gyümölcsöt, joghurtot egyél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!