Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Meg tudom oldani hogy minél...

Meg tudom oldani hogy minél kevesebb kg legyek?

Figyelt kérdés
Tehát mérés lesz a suliban hétfőn azt hiszem és szeretnék minél kevesebb kg lenni. Már sokat fogytam kalóriaszámlálással és tudom hogy hülyeség emiatt aggódni de mégis van egy súly ami alá szeretnék menni arra a napra. Ha vízhajtó hatású teákat iszom, vagy hashajtó hatásút és holnap böjtölök akkor lehetek kevesebb 1-2 kg-mal? Tudom hülyeség légyszi ne offoljatok csak szerintetek mégis igen vagy nem :D
2018. ápr. 7. 22:59
 1/5 anonim ***** válasza:
igyál sok vizet, ne egyél sós cuccokat. és igyál olyan gyümölcs/zöldség leveket amiket leszűrsz. (a rost miatt, mert úgy "nehezebb"). illetve aznap már ne igyál /egyél a mérésig.
2018. ápr. 7. 23:04
 2/5 A kérdező kommentje:
igyak sokat? nem az lenne a lényeg hogy inkább keveset hogy az se legyen bennem sok?
2018. ápr. 7. 23:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A hentesbárd megfelelő használata a hatékony fogyókúra titka...
2018. ápr. 7. 23:13
 4/5 anonim ***** válasza:
igen, mert az kimossa a felesleges sót/emésztést beindítja. és azt kipisiled aznap reggelre teljesen. és akk aznap utána már nem iszol/eszel ugye
2018. ápr. 7. 23:13
 5/5 anonim ***** válasza:

Ne akarj dehidratált lenni egy mérés miatt. Igenis igyál rendesen, inkább a szénhidrátot fogd vissza erősen (szénhidrát alatt szénhidrátot értek, a gyümölcs, zöldség is benne van) s edzeni sem árt egész testre, nem ismerem a pontos metódusát a glikogénraktárak leürítésének, nekem csak szénhidrátmegszorítással 2 nap alatt -2 kiló megy le, mindkét napon egy-egy.

Ha nem eszel, nyilván a salakanyag is csökken, már ha ürítesz is, azt el lehet érni, nekem még a tea is hat, bár az idő telése is, a kávé pedig különösen. Egy nap böjttől bizonyára nem lesz bajod, de nem erőltetném, ha megéhezel vagy elgyengülsz vagy valami.

2018. ápr. 7. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!