Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Második gyermekem 10és fél...

Második gyermekem 10és fél hónapos. Ez idő alatt pontosan 10,5 kg-ot fogytam, tehát havi egyet, ami jó. De furcsa problémám van, elolvasnátok?

Figyelt kérdés
Még mindig 77,5 kg vagyok 163 cm-re. Figyelek az étkezésekre, sok gyümölcsöt, zöldséget eszem, halat, stb, kerülöm a túl zsíros ételeket, és valamennyire visszafogottan fogyasztok kenyeret. Ami látjátok be is jött, mert nem hirtelen fogytam. Az a problémám, hogy nagyon vastag a vádlim és a bokám, és onnan nem jön le egy deka sem. De ez már egyáltalán nem nőies. Régen kézilabdáztam, és sokat futottam, tiszta izom is, de van rajta zsír is. Nem tudok magamra télen csizmát venni, mert nem jön rám. Mit tanácsolnátok?
2010. jún. 11. 22:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Csináltass cipésszel.
2010. jún. 12. 07:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne mászkálj sokat, akkor lemegy az izom, és ez által vékonyabb lesz a lábad. A háj az meg a diétától is lemegy mozgás nélkül is :)
2010. jún. 12. 07:53
 3/4 anonim ***** válasza:

kölök be a babakocsiba...alulra pakolsz pár üveg ásványvizet és sicc sétálni....

mehettek úszni is, akár a babóval is

ha kicsit kezdesz fitt lenni, akkor meg: [link]

2010. jún. 12. 09:00
 4/4 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Éppen eleget sétálok a gyerekkel, és ölbe is van, vele tornázom itthon. Éppen elég fitt vagyok, minden féle testmozgást végzek, a futás az egyetlen amit nem, néha kocogok egy kicsit, de ennyi. Felüléseket a hasamra (két császárom volt) Guggolásokat a combomra, hason fekve lábemelgetéseket a fenekemre, de a lábamról diétával sem akar lemenni, ha pedig gyúrok rá, pl. sokat tollasozom a nagyobbik gyerekkel, stb., akkor meg marad az izom. Az úszás sem segített, eddig évekig minden nyáron napi 1-2 órát töltöttem vele. Az elsőnek pedig üzenem, hogy nem csizmát akarok hordani, hanem egy jelzővel illettem, hogy milyen vastag. De engem nagyon zavar, nem merek nyáron szoknyában, vagy rövidgatyában az utcára kimenni, mert aránytalanul vastag a testem más részeihez. Azért köszönöm a válaszaitokat.
2010. jún. 12. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!