Mit kezdjek a furcsa úszógumimmal?
2 éve mindennap hasizmozom kockás a hasam de az utóbbi időben azt vettem észre hogy a csípőm hátsórészére ilyen kis zsírpárnácska rakódott ami elég furán fest mert elöl kilátszik a medencecsontom, hátul meg ilyen úszógumi szerű.
hullahoppkaarikával próbálom de az szétveri a medencém és tiszta kékzöld.
ötlet hogy hogy tudnám más módszerrel eltünteni ?
(rendszeresen kardiózom is futok vagy biciklizem )
Figyelj oda mit mikor eszel és iszol.Ha fogyózol akkor az ilyenek mint a Sprite,Cola,Energiaital...STOP!!!
Mert elpusztitják a gyomorsavadat és a kaja után nem tud semmit sem megemészteni.A joghurtot meg aktiviát ieneket is verd ki a fejedből.Egyél sok fehérjét és folytatsd a kondizást tovább.ha egy hétvégén iszol alkoholt az egy egész hónapos edzést vág tönkre!!!!!
2.: hát akkor az osztálytársaim nem tudom, hogy csinálják, h vedelik a piát minden másnap, mégis k*rvajól néznek ki.
nyilván keményen kell edzeni, de azért nem kell ez a fanatizmus sztem.
egy éve kizártam a szénhidrátot az életemből nagyon figyelek az étkezésemre. 49 kiló vagyok amúgy, 161 centi.
köszönöm a tippeket (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!