Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen diétás tippet ajánlanát...

Milyen diétás tippet ajánlanátok egy 13 éves lánynak?

Figyelt kérdés
Kb 3 éve kezdtem el kajakozni. Jó pár kiló lement rólam, de nem tudom sehogy elérni az 'álomalakom'. Mostanában heti 3szor járok edzésekre. Milyen tippeket tudnátok ajánlami, hogy le tudjak dobni még egy kicsit? A válaszokat köszönöm 😊

2018. ápr. 2. 17:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Nos, mivel még elég fiatal vagy így nagyon kell ügyelned, hogy mindent megadj a fejlődő szervezetednek. Szénhidrátból álljon a napi beviteled 60%-a, próbálj jófajta ch-kat fogyasztani(sok zöldség, gyümölcs, teljes kiőrlésű pékáruk, barna rizs), legyen elegendő zsír és fehérjebeviteled is. Az olajos magvakban, avokádóban, olivaolajban lévő zsír jó hatással van a szervezetre, ha mértékkel viszed be őket, de ennek jobban utána tudsz nézni az interneten. Kerüld a finomított cukrokat, lisztes dolgokat és igyál meg napi 2-2,5l liter vizet. Én 5 hónap alatt lefogytam 61kgról 51re, nekem ezek váltak be. Sok sikert!
2018. ápr. 2. 18:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Helló! Milyen magas vagy, hány kg? kb hogy nézel ki? (kép van esetleg, amiben elölről vigyázz állásban látszik a felesleged)? Vagy hozzád hasonló kép? Honnan szeretnél fogyni, hol szeretnél izmosodni? Ezeket azért nem ártana tudni, szívesen segítek, csak így látatlanban nem tudom sajnos megmonadni, nyugodtan rám is írhatsz ha szeretnél :)
2018. ápr. 2. 19:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Mutatnál képet az ún. álomalakodról?
2018. ápr. 2. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!