Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez normális? Meghalhatok?

Ez normális? Meghalhatok?

Figyelt kérdés

Éppen koplalok egy ideje, és észrevettem, hogy néha nehezen kapok levegőt és halálfélelmem van. Ez miért van?

Régen, amikor nagyon sokáig koplaltam, ilyen napi max 200 kcal volt, akkor rendszeresen légzési problémáim voltak és halálfélelmemés nagyon ijesztő volt és most is az. Pedig nem vagyok vékony, 167 cm vagyok most és 57 kiló. 50 kiló a cél, de inkább 49...

2010. jún. 11. 15:19
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyél többet, vagy menj el orvoshoz. Ha írsz privit, én leírom neked a mostani étrendem, amivel tök csomót fogytam egészségesen. :)
2010. jún. 11. 15:28
 2/21 anonim ***** válasza:

1.: Nem értem, mi a különbség az 50 és a 49 közt. Az a lényeg, hogy ne 5-tel kezdődjön?

2.: Hagyd abba, amit csinálsz, egyél rendesen. Meg merem kockáztatni, hogy így 57 kg-mal is jól nézel ki.

Azt írod, légzési nehézséged van, amikor koplalsz. Akkor nem kérdés, hogy gond van. A szervezeted jelez, hogy ezt nem kéne. Lehet belőle komoly probléma.

2010. jún. 11. 15:29
 3/21 anonim ***** válasza:

Mind meghalunk, de aki koplal, annak egy -két hét is elég lehet. Fordulj orvoshoz, szüneteltesd a koplalást!

Ha megmentett, utána pszichológus, lehet hogy evési zavarod, énkép problémád van. Sokan haltak már bele ilyesmibe.

2010. jún. 11. 15:31
 4/21 anonim ***** válasza:
Szerintem valahogy úgy csináld, ha már ennyire nem akarsz enni,hogy csak reggelizel, de azt normálisan:)
2010. jún. 11. 15:36
 5/21 anonim ***** válasza:
első. én nem a kérdező vagyok, de engem is nagyon érdekelne ez a fogyókúra:)
2010. jún. 11. 15:40
 6/21 anonim ***** válasza:
ez pánikbetegség tünete is lehet.
2010. jún. 11. 15:44
 7/21 anonim ***** válasza:

Ez normális? --- NEM!!!

Meghalhatok? --- IGEN!!!

2010. jún. 11. 15:50
 8/21 A kérdező kommentje:
Deha meghalhatok, akkor miért? Amúgy nem eszek olyan keveset, napi 500 kcal rosszabbik esetben, jobbik eset 300.
2010. jún. 11. 15:51
 9/21 anonim ***** válasza:

ez még a napi feladatok ellátásához is vészesen kevés!!!

miért van annyi idióta ember, aki azt hiszi, ha megvonja magától az ételt, sőt ezzel az esszenciális mikrotápanyagokat (vitaminok, ásványi anyagok), akkor minden rendben lesz? frászkarikát. fogyózz ésszel. táplálkozz napi háromszor, legyen benne elegendő szénhidrát, fehérje és sok-sok gyümölcs-zöldség! és mozogj sokat! kell is a pasiknak egy sovány gebe. mellesleg én most vagyok 60 kiló és 168 centivel, teljesen normális súly (igaz ebből egy csomó izom:P), ötven kilósan se mellem se fenekem se lenne:D

másik: ha megvonod magadtól az ételt, a szervezeted vészreakcióba kezd és RAKTÁROZNI fog! ha pedig szarul érzed magad, az meg a szervezted jelzése, hogy elég, ne tovább a koplalással.

egyébként egészségügyi statisztikák szerint 2-3 éven belül a radikális koplalók 90-95%-a visszahízza a felesleg 2-3szorosát. nem kamu:P

2010. jún. 11. 15:58
 10/21 anonim ***** válasza:
most direkt provokálásnak írtad ezt ki vagy tényleg ennyire buta vagy? méghogy 500 kalória nem kevés. menj el tényleg pszichológushoz, már ha nem az volt valóban a cél, hogy most mindenki hüledezzen, hogy atyaég, 300 meg 500 kalória.
2010. jún. 11. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!