Nagy probléma ha fogyókura mellet hétvégén túlságosan is túl ettem magam?
Gratulálok, elnyerted a hét döglött molylepkéje címet! (ez annyit jelent, hogy kb azon a szinten vagy gondolkodásban és logikában, mint egy döglött molylepke!)
Akkor most azon agyalsz, hogy aktív élet mellett és kalóriadeficitben hízol-e majd?
Hát, ha csak 600 kalóriát eszel, akkor igen, tök mindegy, hogy mennyivel eszed túl magadat hétvégén!
Eleve honnan vetted ezt a világ nagy baromságot, hogy napi 600 kalória elég úgy, hogy fittness terembe jársz és könnyű fizikai munkát végzel??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
A negatív hozzá állásodat tartsd meg légyszi köszi 😊✌ Ne kezdjünk el oltogatni szerintem hülyeség erre pazarolni az időt, Nem drága nem könnyű fizikai munkát végzek, Az intenzív neked mióta könnyű?
És nem szedtem sehonnan hogy a napi 600 kcal elég, Tudom jól hogy igazából nem elég, De már a nspi 700 vagy épp 800 kcal nál nem fogyok, Én pedig akarok!!!
De ez legyen az én dolgom, Nekem nem ez volt a kérdésem.
Akkor nyugodj békében!
Veled is csak többen vagyunk a földön!
Most találtam egy kérdést hasonló dologról!
Mérget mernék rá venni, hogy ezt te írtad ki anno!
https://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__9..
Elnézést 6/9 Akartam írni.
7/9 Akkor edd is meg azt a mérget drága 😉
Sosem írtam még ide, Tegnapi nappal Regisztráltam Ide, De látom feleslegesen, Okoskodtok, Inteligenvia meg az ablakban, De mit is várhatnék 😄
8/9 Te rendelkedhetsz még nagy tudással a soraidból itélve, A kèrdésre válaszolj ha "tudsz" Ha nem ide ne írj! Hálás köszönet 🤗🖓
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!