Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagy probléma ha fogyókura...

Beatrix Botos kérdése:

Nagy probléma ha fogyókura mellet hétvégén túlságosan is túl ettem magam?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi tőlem tapasztaltabb szemèlyektől, Amellet hogy igen kevés kalóriát fogyasztok már lassan 3 hónapja kb napi 600 de van amikor annyit sem, Plusz heti 3 alkalommal járok fittnesre, plusz napi 6 óra intenzív munkát végzek, számithatok plusz kg ra a hétvége miatt? Foggalmam nincs pontosan mennyi kaloria volt összesen hétvégén amit elfogyasztottam de sokkal több mint amennyire szükségem lenne.
2018. márc. 27. 22:29
 1/10 anonim válasza:
52%
Nekem nem. De te lehet visszaszedted, amit eddig leadtál.
2018. márc. 27. 22:30
 2/10 A kérdező kommentje:
Minusz 5 kb 6 kg van, Azért annyit már csak nem szedek vissza 🤔
2018. márc. 27. 22:32
 3/10 anonim ***** válasza:
95%

Gratulálok, elnyerted a hét döglött molylepkéje címet! (ez annyit jelent, hogy kb azon a szinten vagy gondolkodásban és logikában, mint egy döglött molylepke!)

Akkor most azon agyalsz, hogy aktív élet mellett és kalóriadeficitben hízol-e majd?

Hát, ha csak 600 kalóriát eszel, akkor igen, tök mindegy, hogy mennyivel eszed túl magadat hétvégén!

Eleve honnan vetted ezt a világ nagy baromságot, hogy napi 600 kalória elég úgy, hogy fittness terembe jársz és könnyű fizikai munkát végzel??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

2018. márc. 27. 22:40
 4/10 A kérdező kommentje:

A negatív hozzá állásodat tartsd meg légyszi köszi 😊✌ Ne kezdjünk el oltogatni szerintem hülyeség erre pazarolni az időt, Nem drága nem könnyű fizikai munkát végzek, Az intenzív neked mióta könnyű?

És nem szedtem sehonnan hogy a napi 600 kcal elég, Tudom jól hogy igazából nem elég, De már a nspi 700 vagy épp 800 kcal nál nem fogyok, Én pedig akarok!!!

De ez legyen az én dolgom, Nekem nem ez volt a kérdésem.

2018. márc. 27. 22:50
 5/10 anonim ***** válasza:
90%

Akkor nyugodj békében!

Veled is csak többen vagyunk a földön!

2018. márc. 27. 22:55
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem te a hétvégén ettél normális mennyiségű kalóriát, nem h túl etted magad. Az már kérdéses, h miket is ettél meg, de a kcal biztosan ül. Egyébként negatív vagy sem a vélemény, de rettentő butácska vagy és nem csak te, de a veled egy logikán lévő emberek, h képesek vagytok a szervezeteket tönkrebxszni csak azért, mert a fogyás nem olyan gyorsasággal megy, mint ahogy te szeretnéd... Egy ismerősöm is pont ezt csinálta, h nagyon kevés kcal evett napi szinten és aztán kórházba is került néhány hónapon belül: hányás, hasmenés... 0 a védekezőképessége a szervezetnek, csettintés könnyedséggel bármilyen vírust elkapsz és nem játék, de el is vihet... Bármilyen fiatal vagy. Ha ennyire szeretnél fogyni, akkor fordulj egy szakemberhez, minthogy eszeveszettül csinálod: napi fehérje, zsír, szénhidrát mennyiség meg van szerinted? Fogadok nem is sejted, h miről beszélek. Ja, és még 800 kcal sem elég egy napra, megsúgom.
2018. márc. 27. 23:09
 7/10 anonim ***** válasza:

Most találtam egy kérdést hasonló dologról!

Mérget mernék rá venni, hogy ezt te írtad ki anno!

https://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__9..

2018. márc. 28. 00:17
 8/10 anonim ***** válasza:
Fogyokura es tul eves. Melyik nem vilagos? Bar a kerdesedbol itelve fogalmad sincs egyikrol se. Neked orvos kene. Vicc nelkul, ha ezt komolyan irtad.
2018. márc. 28. 00:58
 9/10 A kérdező kommentje:
6/8 Igazad van, Tudom jól hogy a napi 800 kcal sem elég a szervezetnek, De hidd el van amikor időm sincs meg enni a napi 1000 kcal-t, Reggel korán kelén, Szaladás az oviba, Onnan egyenesen a meló aztán akkor van időm enni ez kb 14:00 körül van, mellé teszem hogy tisztában vagyok azzal a ténnyel hogy a reggeli a legfontosabb étkezés, Bárhogy erőltetem nem megy,a vizen vagy épp teán cappuccino-n kivül semmi a reggeli órákban, De minden szervezet más ezt mindenki alá irtahja, Ma pl megvan az 1000 kcal em, "helyesbítek" ingadozó a napi kcal fogyasztásom, Ez az időmön múllik, De igen, Mindenképp szakértőhöz fordulok, Mi németországban élünk, Tehát a fittnesen kívül máshoz még nem jutottam el, A biztos de egészséges fogyásom érdekében, És igen tudom miről beszélsz az utolsó soraibdan azért mert A Gyakori kérdések ami szerintem az ilyen dolgokról szól, Felteszek egy kérdést amiben eddig még nem voltam tuti biztos,nem jelenti azt hogy fingom sincs, A napi fehérje zsír szénhidrát stb bevitelről, Napi kaloria táblázatom van, Tudom miből mennyit KELLENE!
2018. márc. 28. 13:53
 10/10 A kérdező kommentje:

Elnézést 6/9 Akartam írni.

7/9 Akkor edd is meg azt a mérget drága 😉

Sosem írtam még ide, Tegnapi nappal Regisztráltam Ide, De látom feleslegesen, Okoskodtok, Inteligenvia meg az ablakban, De mit is várhatnék 😄

8/9 Te rendelkedhetsz még nagy tudással a soraidból itélve, A kèrdésre válaszolj ha "tudsz" Ha nem ide ne írj! Hálás köszönet 🤗🖓

2018. márc. 28. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!