Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez a súly jónak számít?

Ez a súly jónak számít?

Figyelt kérdés

Ez soványnak, vagy átlagosnak számít? (Esetleg ducinak)

13 lány/161-163 cm/37 kg

2018. márc. 27. 21:27
 1/6 anonim válasza:
100%
Nem értek hozzá, de ez ijesztően kevésnek hangzik.
2018. márc. 27. 21:29
 2/6 anonim válasza:
100%
Ugyan ehhez a magassaghoz voltam 45 kg es az is nagyon keves volt(gyomorproblemaim voltak, keveset tudtam csak enni) nade a 37kg brutal keves! Fordulj orvoshoz minel hamarabb, lehet h vmilyen betegseg alla vekonysagod hattereben(pajzsmirigy tulmukodes, liszterzekenyseg)
2018. márc. 27. 21:35
 3/6 anonim válasza:
35%

Nos én 168-169cm vagyok és 46kg

Nem mondanám magamat kórosan soványnak de sovány vagyok az átlagos fele húzva . Szerintem te is hasonló alkatú lehetsz mint én csak alacsonyabb:) ne aggódj majd idővel te is hizol egy kicsit!

20/L

2018. márc. 27. 21:36
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Anorexiás vagy? Vagy valamilyen más evészavarod van?

Ez nem egészséges!

162 cm magassághoz a te korodban 49-51 kilónak kellene lenni és még az is vékonynak számítana! A belső szervek, vázrendszer és egyéb testet alkotó dolgok az izmokon és a zsírrétegen kívül nagyjából 30-35 kg-ot jelentenek 162 cm esetében!

Azonnal orvoshoz kell fordulnod! Szólj a szüleidnek, hogy vigyenek el, ha eddig nem vették észre hogy baj van! Ha pedig anorexiás vagy és ezért írtad ki ezt a kérdést, akkor is fordulj orvoshoz, mert nemsokára el fogsz fogyni és nagyon rövid időn belül beteg leszel vagy meghalsz! Nem hiszem, hogy a szüleid majd boldogan mennek el a sírköveshez, hogy megbeszéljék mit írjanak a sírodra (xy, élt 14 évet!)

Lehet, hogy durva voltam, de sajnos kell a hozzád hasonlóknak egy verbális és lelki "pofon", hogy rátérjen a gyógyulás útjára!

Remélem nem akarsz ilyen fiatalon meghalni, vagy az egész életedet betegen leélni, ha mégsem sikerül halálba koplalnod magad!

23/N

2018. márc. 27. 22:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Ugye tudod,hogy a 37 kg az egy vekonyabb 10 éves súlya?
2018. márc. 28. 08:04
 6/6 anonim válasza:
Nem normalis. Nagyon keves
2018. márc. 28. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!