Ez a súly jónak számít?
Ez soványnak, vagy átlagosnak számít? (Esetleg ducinak)
13 lány/161-163 cm/37 kg
Nos én 168-169cm vagyok és 46kg
Nem mondanám magamat kórosan soványnak de sovány vagyok az átlagos fele húzva . Szerintem te is hasonló alkatú lehetsz mint én csak alacsonyabb:) ne aggódj majd idővel te is hizol egy kicsit!
20/L
Anorexiás vagy? Vagy valamilyen más evészavarod van?
Ez nem egészséges!
162 cm magassághoz a te korodban 49-51 kilónak kellene lenni és még az is vékonynak számítana! A belső szervek, vázrendszer és egyéb testet alkotó dolgok az izmokon és a zsírrétegen kívül nagyjából 30-35 kg-ot jelentenek 162 cm esetében!
Azonnal orvoshoz kell fordulnod! Szólj a szüleidnek, hogy vigyenek el, ha eddig nem vették észre hogy baj van! Ha pedig anorexiás vagy és ezért írtad ki ezt a kérdést, akkor is fordulj orvoshoz, mert nemsokára el fogsz fogyni és nagyon rövid időn belül beteg leszel vagy meghalsz! Nem hiszem, hogy a szüleid majd boldogan mennek el a sírköveshez, hogy megbeszéljék mit írjanak a sírodra (xy, élt 14 évet!)
Lehet, hogy durva voltam, de sajnos kell a hozzád hasonlóknak egy verbális és lelki "pofon", hogy rátérjen a gyógyulás útjára!
Remélem nem akarsz ilyen fiatalon meghalni, vagy az egész életedet betegen leélni, ha mégsem sikerül halálba koplalnod magad!
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!