Mármint, olyan szempontból, hogy maga a szám(?). Én például a 171 cm-hez 63 kg vagyok, de soha nem néztek annyinak, és a barátnőm is ugyanilyen magassággal 58 kg, pedig nagyon vékony. Szóval titeket mennyire zavar, ha lány súlyosabb mint amilyennek első látásra tűnik?
Ha tetszel valakinek biztos nem fog megijedni attól, hogy szám szerint hány kiló vagy. :D
2015. ápr. 2. 16:38
2/17 anonim válasza:
Az attól függ, hogy alul van vagy felül.
2015. ápr. 2. 16:38
3/17 anonim válasza:
Semennyire. Nem vagy kövér, és nem vagy vékony. Normális alkatod van. Ez teljesen rendben van, a vékony lányok is bejövősek, a kövérség viszont taszító.
2015. ápr. 2. 16:40
4/17 anonim válasza:
Ha 90-en alul vagy, akkor már van nálam esélyed.
21/F
2015. ápr. 2. 16:40
5/17 anonim válasza:
ha azt mondanám hogy semennyire hazudnék. De még sem számít nekem annyira,szeretem ha egy lány emberien néz ki,van rajta kis anyag :)
2015. ápr. 2. 16:44
6/17 anonim válasza:
azert 150 kg ne legyen, de amugy nem annyira lenyeges szempont....persze ha vki ugy nez ki, mint egy anorexias hulla, az sem eppen vonzo xD
2015. ápr. 2. 16:46
7/17 anonim válasza:
Nem a konkrét súly, hanem az arány a lényeg. Nem mindegy, hogy valaki 150 vagy 180 centivel 50 kiló, illetve az sem, hogy zsírból vagy izomból jön-e az adott súly. Személyesen én a vékonyabb lányokat preferálom, mert én is magas-vékony alkatú vagyok és hülyén érezném magam, ha a csajom húsz kilóval nehezebb lenne nálam, de a te alkatod teljesen normálisnak tűnik, ahogy a barátnődé is (ismerek konkrétan 180 fölötti lányt 50 kilóval, ő a nagyon vékony, nem a 171/58).
2015. ápr. 2. 16:52
8/17 anonim válasza:
Ha itt mindenki ilyen "megengedő", akkor a társkeresőkön miért azt írja 90%, hogy a csaj kifejezetten vékony legyen?
Ha meglátom a keresendő személy ideális adatai között, hogy 45 kg-tól (az egyik oldalon ez a minimum, amit ki lehet választani - de nem lenne kötelező kitölteni), arra gondolok, akkor nem nő kell neki, vegyen egy német juhászt:))) - jó, tudom, az csak 35 kg... :))))
2015. ápr. 2. 16:54
9/17 anonim válasza:
Lehetsz (mondhatod magad) 300kg-osnak is, ha normális testalkatod van. De azért aki szélesebb, mint magas nem fogom elhinni, hogy 40 kilós. Egyébként nehezen saccolom meg az emberek kinézetét súlyból és magassági adatból.
Még valami: ha súlyosabb vagy, mint amilyennek első látásra tűnsz, az azt jelenti, hogy elég erős izmaid vannak, ami nem gond :)
2015. ápr. 2. 16:56
10/17 anonim válasza:
Utolsó: a "vékony" meg az "X kilónál nem több" nem ugyanaz!!!!!
Mert ahogy az elöbb írta valaki, nem mindegy, milyen magas valaki, egy 150 cm-es lány 50 kg-val már nem sovány, egy 180 cm-es meg rettenetesen az. Emellett az adott súly ha csak zsírból adódik, akkor sokkal kövérebbnek látszik, mintha nagyrésze izom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!