Jónak számít az, hogy ha 15 évesen (lány vagyok) 167-es az IQ-um?
Figyelt kérdés
2014. máj. 6. 11:52
2/14 anonim válasza:
Ez mérés eredménye? Ha igen kik és hol mérték? Az interneten elérhető tesztek semmire sem jók, csak szórakoztató.
3/14 A kérdező kommentje:
Igen, rendes orvos által mért eredmény.
2014. máj. 6. 12:05
5/14 anonim válasza:
hazudott neked.
ebbe reménykedj.
90-105-ig a legjobb.
azalatt nagyon kretének az emberek, afölött pedig már te fogod rosszul érezni magad.
de ha tényleg annyi lenne az IQ-d nem itt tennél fel ilyen idióta kérdéseket.
6/14 anonim válasza:
Hát mivel csak ez csak arra volt elég hogy ide gyere megbizonyosodást szerezni, akkor nagyon nem jó. (szerintem is kamu mérés volt, ilyen nem orvos csinál...)
7/14 anonim válasza:
Vagy kamuzol, vagy átvertek; a világon senkinek nincs 167es IQ-ja, még pl. Einsteinnek is olyan 130-140 körül volt és biztos, hogy még a közelében sem vagy, örülj, ha 100 felett vagy.
8/14 anonim válasza:
Nagyon jónak számít, ha tényleg igaz, ellenben erre ne büszke legyél, hanem használd ki az intelligenciád adta lehetőségeket. Ha így nem sokra viszed, akkor azt csak magadnak köszönheted.
9/14 anonim válasza:
Ha tényleg annyi lenne, nem itt kérdezgetnéd ,hogy jó e :DD
10/14 anonim válasza:
Ebben a korban még elég a 167-es, de később még fejlődni fog. Én 28 éves vagyok és az enyém má 291.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!