Egy ilyen saláta jó ebédre/vacsorára fogyókúra alatt? Kb mennyi kalória lehet benne?
1/4 uborka
1 kicsi paradicsom
1/2 paprika
1/2 avokádó
7db olajbogyó
5szelet csirkemell sonka
50g light mozarella
2 kanál csicseriborsó
5g fenyőmag
Só, bors, cayenne bors
kaloriabazis.hu
Ne légy rest beírni...
Szerintem nem a legjobb ötlet ez a kalória számolgatás, mert nem mindegy milyen alapanyagokból jön össze.
Mert a sütike, csokika, nasika pl 1500 kalóriája nyomába nem ér, 1500 kalóriájú csirkemell+zöldség kombónak.
De a kérdésedre válaszolva, hogy jó-e diétában: az ipari csirkemell sonkát felejtsd el. A mozarella okés.
Makrókat számolj inkább.
ma 14:20-as: láthatólag nem sikerült felfognod a kalóriaszámolás lényegét!
Egyrészt NINCS TILOS étel, azaz ehetsz csokit is, másrészt viszont a kereteddel ki KELL jönni és úgy, hogy ne maradj éhes.
Ezt a két feltételt csak akkor tudod teljesíteni, ha a "rossz" ételekböl keveset eszel, a "jókból" meg a nagy részét a napi kajádnak. Így a makrók (NEM AZ, amit TE értesz alatta, hanem a tényleges eloszlás) közel optimális arányban van, azaz éppen hogy elöny a számolgatás egy kiegyensúlyozott, laktató de nem "hízlaló" étrendhez!
Akkor számoljátok a kalóriákat, egyetek vacsorára kakaós csigát és osszátok az okosságot a fogyni vágyóknak.😂
Nem írtam, hogy a sütike, meg a többi hízlaló szemét nem tartalmaz makrókat.
Nem én kértem tanácsot, nekem tökéletes az alakom és az egészségem.
Gittegylet...
15:59 te meg fogalmatlan vagy a makrószámítást illetően.
A szemét kaját csak példának hoztam fel.
Egész rendben van (bizonyos alkatrészek persze bizonyos embereknek nem jók, én a felvágottat és a light mozzarellát nagy ívben kerülöm, de attól még más eheti), de ez egy miniétkezés. Ha nem vagy éhes vagy ilyen semmiségtől jóllaksz s a többi étkezésed alaposabb, OK.
Nem számoltam ki, de evidens, hogy kevés kalória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!