Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy ilyen saláta jó ebédre/vac...

Egy ilyen saláta jó ebédre/vacsorára fogyókúra alatt? Kb mennyi kalória lehet benne?

Figyelt kérdés

1/4 uborka

1 kicsi paradicsom

1/2 paprika

1/2 avokádó

7db olajbogyó

5szelet csirkemell sonka

50g light mozarella

2 kanál csicseriborsó

5g fenyőmag

Só, bors, cayenne bors

2018. márc. 27. 12:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
57%

kaloriabazis.hu

Ne légy rest beírni...

2018. márc. 27. 12:38
 2/11 anonim ***** válasza:
13%
Én 130 kg vagyok
2018. márc. 27. 13:03
 3/11 anonim ***** válasza:
Az összetevök jók, nagyjából illenek is egymáshoz. A kalóriát meg a kaloriabazis.hu-n ki tudod számolni.
2018. márc. 27. 13:17
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem nem a legjobb ötlet ez a kalória számolgatás, mert nem mindegy milyen alapanyagokból jön össze.

Mert a sütike, csokika, nasika pl 1500 kalóriája nyomába nem ér, 1500 kalóriájú csirkemell+zöldség kombónak.

De a kérdésedre válaszolva, hogy jó-e diétában: az ipari csirkemell sonkát felejtsd el. A mozarella okés.

Makrókat számolj inkább.

2018. márc. 27. 14:20
 5/11 anonim ***** válasza:
52%
Szerinted a csoki, meg a süti nem tartalmaz makrokat? Nézz utána a makro jelentésének. A kalóriaszámításban (aki normális csinálja) pont a makro számítás a lényege. Meg van adva a napi kalória, ami tovább van bontva a makrokra és azok mennyiségére. Nekem ha belefér, akkor este nyugodt szívvel egy kakaós csigát is betolhatok, nem fogok hízni tőle, mivel a napi szükségletembe belefér.
2018. márc. 27. 15:39
 6/11 anonim ***** válasza:
70%

ma 14:20-as: láthatólag nem sikerült felfognod a kalóriaszámolás lényegét!

Egyrészt NINCS TILOS étel, azaz ehetsz csokit is, másrészt viszont a kereteddel ki KELL jönni és úgy, hogy ne maradj éhes.

Ezt a két feltételt csak akkor tudod teljesíteni, ha a "rossz" ételekböl keveset eszel, a "jókból" meg a nagy részét a napi kajádnak. Így a makrók (NEM AZ, amit TE értesz alatta, hanem a tényleges eloszlás) közel optimális arányban van, azaz éppen hogy elöny a számolgatás egy kiegyensúlyozott, laktató de nem "hízlaló" étrendhez!

2018. márc. 27. 15:59
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

Akkor számoljátok a kalóriákat, egyetek vacsorára kakaós csigát és osszátok az okosságot a fogyni vágyóknak.😂

Nem írtam, hogy a sütike, meg a többi hízlaló szemét nem tartalmaz makrókat.

Nem én kértem tanácsot, nekem tökéletes az alakom és az egészségem.

Gittegylet...

2018. márc. 27. 16:18
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

15:59 te meg fogalmatlan vagy a makrószámítást illetően.

A szemét kaját csak példának hoztam fel.

2018. márc. 27. 16:25
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
7# Szinten jo alakom van, es majd este a vanilias csigamat majszolgatva fogok rad gondolni, ahogy sanyargatva vered be a csibe, rizs, zoldseg kombodat, a “tokeletes” alakodert 😂😂😂😂💪🏻
2018. márc. 27. 17:31
 10/11 anonim ***** válasza:

Egész rendben van (bizonyos alkatrészek persze bizonyos embereknek nem jók, én a felvágottat és a light mozzarellát nagy ívben kerülöm, de attól még más eheti), de ez egy miniétkezés. Ha nem vagy éhes vagy ilyen semmiségtől jóllaksz s a többi étkezésed alaposabb, OK.

Nem számoltam ki, de evidens, hogy kevés kalória.

2018. márc. 27. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!