Szerintetek elég ennyi kalória?
Sokkal kisebb lehet az alap kalóriaigényem, de még nekem is bőven izomvesztés lenne így...
Úgyhogy valószínűnek tartom, hogy neked főleg kevés ennyi, még akkor is, ha az átlagnál lassabb az anyagcseréd.
De tapasztald ki. Ha heti 1 kilónál többet vesztesz, emelj a kalórián.
Hogy mit? Ami neked a kalóriát adja, vagyis valami jó kis szénhidrátot (gabona, zöldség, némi gyümölcs, miegymás). Feltételezem, hogy a fehérje- és zsírbeviteled rendben van, de azért emelhetsz kicsit a zsíron is, ha úgy könnyebb.
Régebben én is fogyókúráztam, nem számoltam a kalóriát, mivel több konditeremben is az edzők azt a módszert ajánlották, hogy "húst hússal, a kenyeret kerüljem, némi zöldség, és persze hidratálás miatt víz." Mivel fiú vagy és magas, és még ha el is kezdesz edzeni mert a zsírból csak így lehet veszíteni hatásosan, megeshet hogy a súlyod 90kg környékén marad, mivel az izom nehezebb.
U.i.: Nem csak magamon tapasztaltam a módszer hatékonyságát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!