Kell fogynom? 178cm 73kg 13/l
Figyelt kérdés
A csontozatom vastag, elèggè izomtalan vagyok, de elég fejlett mindenem.
Azt mondják hogy jó ez így, de szerintem nem. Ok, hogy nőiesedtem, de nem minden osztálytársamnak ekkora a combja, meg valahogy a hasam is zsíros, de nem nagy.
Még a másik, hogy 23 a testzsírom, meg mèrèsek szerint a korongot kèpest jól tudok mindent.
A tesi tanártól megkèrdeztem, ő azt mondta hogy szerinte ez így tökéletes, ideális de ha vèkonyabb szeretnèk lenni azt is èrti, akkor kocka hasam is lenne, de egèszsègem èrdekèben bízzzam kèsőbre.
Az az igazság hogy nincs teskèpzavarom, csak nem tudom hogy kène most kinèznem, mert egy bèl sem akarok lenni.
Köszönöm a válaszokat előre is!
2018. márc. 12. 12:46
11/13 anonim válasza:
Tartsd ezt a súlyt 16-17 éves korodig, aztán majd meglátod, hogy merre kell elmozdulnod, ha el kell egyáltalán.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, szerintem ezt fogom tenni
2018. márc. 14. 22:19
13/13 anonim válasza:
Szerintem nincs ezzel baj, nem vagy kövér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!