Szerintetek mennyit kellene fogynom?
Sziasztok.
20 éves lány vagyok. 167 cm es 66 kiló
Szeretnék fogyni, de nem akarom túlzásba se vinni.
Szerintetek mi lenne az ideális súly?
A méreteim: 104 váll, 98 mell, 75 derék, 102 csípő de a csontom látszódik, és 106 fenék, 60 comb.
Előre is köszönöm.
1-2 centi eltéréssel nekem is ekkorák a méreteim és a súlyom is ennyi, szintén fogyókúrázok. :)
Én egyenlőre 55 kilót lőttem be egyébként. 18/L
Szia, örömmel látom hogy nem vagyok egyedül. Igen én is 55-60 kgt lőttem be, csak ugye most is ki van a csípő csontom, és félek ha leadok 10kgt kb akkor nagyon drasztikusan kifog állni az a csont.
Ment a zöld kéz ;)
Én 170 cm vagyok, és 66 kilóról indultam. :)
Most vagyok 61, és a kalkulátorok ennyit írnak ideálisnak, de én mindig 60 alatt voltam, úgyhogy 58 a cél.
Neked is e körül lehet az ideális, de szerintem a kalkulátorok nem veszik figyelembe az alkatot, és az 58-cal néztem szerintem ki pont jól. Nekem is pont 102 cm a csípőm, de ebből már nem tudok leadni, mert ez már a csontom. :)
Köszönöm a válaszod!
Igen a 102 cm már a csípő csontom. Ezért is vagyok bajba a fogyókúrával. Ment a zöld kéz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!