Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ki, melyik fogyási módszerre...

Ki, melyik fogyási módszerre esküszik?

Figyelt kérdés
Az érdekelne, kinek mi vált be, melyik fogyókúra, edzésterv, esetleg valami házi módszer, különlegesebb, vagy esetleg hogy melyik sporttal fogyott le
2018. márc. 11. 22:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem a kalóriaszámolás
2018. márc. 11. 22:27
 2/4 anonim ***** válasza:

Én viszonylag az elején vagyok, de nekem a kaloriaszámolás, és futás/ugrálókötél vált be, holnaptól pedig erősítő edzést kezdek. Eddig hatásosnak bizonyul.

Mióta ezt csinálom, azóta tudom, hogy számomra ez a legjobb és nem a 90 napos csodadiéta és társai...

2018. márc. 11. 22:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Kövéren elég volt szénhidrátszegényen ennem, régi szép idők.

Most már nincs sok opcióm. Ha nem akarok rengeteget mozogni vagy nem tudom megezerszerezni az önfegyelmemet, akkor napi egy evés (esetleg pár falat ezen kívül, de közel hozzá), a laktató ételeimre fókuszálva, némi mozgással. Ehhez nem sok erőfeszítés kell, csak egy pici elhatározás s néha egy evősebb nap. Nem ajánlom senkinek, hisz keveseknek való, de én képtelen vagyok máshogyan fogyni, évekig próbáltam. Elméletileg persze lehetséges. Plusz ez a legideálisabb számomra, amennyire meg tudom ítélni, márpedig sokat kísérleteztem.

Másoknak a szénhidrátcsökkentést, életmódváltást, mozgást ajánlom, ez sokaknak bejön, de persze ha valakinek a szénhidrátcsökkentés nem opció, ne csinálja, ez csak egy elég jó általános tipp.

2018. márc. 11. 22:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Kalóriaszámolás, úszás.
2018. márc. 12. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!