Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Amióta komolyabban kezdtem...

Amióta komolyabban kezdtem fogyózni alig bírok kakilni. Miért van ez?

Figyelt kérdés
nem székrekedés vagy hasonló, mert érzem, hogy fellennék puffadva, vagy ilyesmi, csak korábban napi 3 volt a normális most meg 3 naponta ha nagydolgom végzem. Pedig zabpelyhet is eszem, sok gyümölcsöt meg zöldséget, nagyon sokat iszom, főleg zöld teát. minden étkezés előtt almaecetes vizet iszom. Miért van ez? az is oké ha mondotok valamit amitől tuti, hogy hasmenésem lesz, kiszáradni nem fogok, majd pótlom a vizet.
2010. jún. 9. 18:47
 1/10 anonim ***** válasza:
pontosan, mit eszel pl a mai menüd?
2010. jún. 9. 18:55
 2/10 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, de én mikor fogyok, éppenhogy többször megyek wc-re, mint általában. Tényleg jó lenne tudni, hogy mit, és mennyit eszel egy nap. Amik jók erre, az az olaj/vaj, zöldfőzelékfélék, aszalt gyümölcsök, 1-2 kanál cukros lekvár.
2010. jún. 9. 19:09
 3/10 anonim válasza:
100%
Mert ha az ember keveset eszik, akkor lelassul az anyagcseréje. Ez mondjuk járhat azzal is, hogy fogyás helyett nem éppen fogyás "következik be".
2010. jún. 9. 19:12
 4/10 clint ***** válasza:

Egyébként az elöttem mondta már vki.. Mivel kevesebbet eszel belassulé az anyagcsere. Zöld teát igyál rengeteget.

Gyümölcsöt enni hülyeség diétában, de mindenki ugy rontja el ahogy akarja.

Tejtermékeket kerüld! ÉS kávézz is!

2010. jún. 9. 19:50
 5/10 anonim ***** válasza:
50%

Heti 1szer nyugodtan csinálj egy olyan napot, amikor mindent eszel (módjával). Így a szervezeted nem kapcsol tartalék üzemmódra.

A salira rakj olívaolajat is (extra szűz).

2010. jún. 9. 20:07
 6/10 anonim ***** válasza:
Utolsóval értek egyet!!
2010. jún. 9. 21:02
 7/10 A kérdező kommentje:
ma ettem egy kis szelet barna kenyeret salival és sonkával, 4 db hamletet ugyanezzel, natúrjoghurtot és 3 almát, meg megittam 1.5 liter teát és olyan 1 liter vizet. azt kihagytam, hogy napi rendszerességgel sportolok is. köszönöm az eddigi válaszokat
2010. jún. 9. 22:22
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha sportolsz, akkor bizony húsra is szükséged van. Egyél egy kis sovány csirkemellet salátával ebédre, szerintem az hiányzik az étrendedből.
2010. jún. 10. 09:44
 9/10 anonim ***** válasza:
50%
anyám, koplalsz és csodálkozol, hogy felpüffed a hasad és csak 3 naponta van kaka???????
2010. jún. 10. 09:46
 10/10 A kérdező kommentje:
nem koplalok és azzal kezdtem, hogy nem vagyok felpuffadva. gratulálok
2010. jún. 10. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!