Fogyok majd az atkins light-al?
Atkins light!
Hús, fehérje bármennyi egy nap (tudom hogy egészségtelen a túlzott fehérjefogyasztás, de én nem olyan vagyok, aki megeszik egy nap 3 csirkecombnál többet)
egyetlen szénhidrátforrás a zöldség, a max 20 grammra pályázok, de nem baj ha picit több is lemegy? ( hozzátenném, hogy aki hüledezik az alig eszel zöldséget dolgon, 1 db kígyóuborka kb 2-3 gramm ch)
néha egy-két teáskanál korpa, vagy lenmag
túró, sajt is jöhet (max 100-100 gramm)
nem előfeltétel a bő zsírban sütés
ami tilos: gyümölcsök, csonthéjasok, hüvelyesek, tészta, és a gusztustalan csomagolt hentesáruk(szalámi stb.),
joghurt, tej, kefír csak végszükséglet esetén.
Mellette aktív életmód, mérsékelten intenzív edzés.
Előre is köszönöm az értelmes hozzászólásokat!
Olyan fogyókúrát kellene választanod, amit hosszú távon az életmódodba tudsz iktatni. Különben semmi értelme.
Mit gondolsz, akármennyit is fogysz egyes élelmiszercsoportok kizárásával, ha utána visszaállsz a normál táplálkozásra, talán nem jönnek vissza a kilók? Vagy egész hátralevő életed gyümölcsök, hüvelyesek és magok nélkül szeretnéd leélni?
Olyan diétát válassz, amiből tanulsz is valamit az egészséges táplálkozásról! Különben csak jojózni fogsz!
de ez LIGHT!! xD
(egyébként ha fokozatosan növeled a szénhidrátot, kalóriát is a normális szintig akkor nincs jojó.
és attól se mhiszem hogy jojóznék ha félévente háromszor ennék egy kosár gyümit! :)
a tésztát pedig nagy ívben kerülöm, meg lehet lenni sztem nélküle, a fehér kenyér és a tojásos tészták nem is ízlenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!