Hirtelen fogyás, stressz lehet az oka?
Figyelt kérdés
Egy hete diétazok, és mindenki megszól hogy mennyire vékony vagyok, sokan azt hiszik eheztetem magam. Pedig rendesen eszek csak nagyon oda figyelek, eletformabol adódóan kell dietaznom. De nem hinnem hogy egy het alatt igy le lehetne veznulni, stresszes idoszakom van, attól lehet ?2018. márc. 5. 15:15
1/2 anonim válasza:
Én minden diéta nélkül, egyszerűen "elfelejtettem" enni, mert olyan stresszes heteim voltak, 3 hétalatt 12 kilót fogytam, 51kilóból.
2/2 anonim válasza:
Azt neked kell érezned, hogy stresszelsz-e. Ha a gondolataid folyton egy adott probléma kör körül forog, és emiatt az étvágyad sem a régi, akkor igen. Ha csak simán betartod a diétát és szigorú vagy magadhoz, akkor nem, nem stresszelsz, hanem egész egyszerűen csak diétázol.
Egy hét alatt stressztől és diétától is ugyanannyit lehet fogyni. Nem fog hirtelen sokkal gyorsabban leolvadni a felesleges zsír réteg a stressz hormon hatására. (egyeseknél a stressz hízással jár, mert pont hogy sokat esznek. De én is az a típus vagyok, aki ha stresszes, egy falat nem megy le a torkomon, sőt kihányom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!