Igy lefog menni a felesleg?
15/ L vagyok, az arányaim : 160 cm és 62 kiló
Szóval holnaptól csak az alábbi kajákat szeretném enni : sovány hús, zöldség, gyümölcs és tojás ! Italnak pedig csak viz !
Naponta kerékpározom minimum 2 órát és 2 óra aerobik
Mit szóltok, szerintetek mennyi időn belül láthatok eredményt ?
Most mondjam azt, hogy mától, első válaszoló, mikor 23:45 van ?
Ott van ész........illetve érted gondolom, hogy hogy gondolom
Én mostanában így csinálom:
Reggelire bármit és bármennyit, ebédre kicsit kevesebbet, de akkor is bármit, estére meg csak zöld tea, de am. napközben is iszok zöld teát, és este meg futni járok. =)
Most hogy itt a nyár, elterveztem, hogy majd megyek úszni, bicózni meg tollasozok, meg ilyesmik, és idáig elég jónak ígérkezik ez a módszer, de amúgy énis próbáltam már sokmindent, a tiédhez hasonlót is, de mindbe belefulladtam eddig. : SSS
Remélem valamicskét tudtam segíteni...Have a good luck! ;)
"0 szénhidrát ? Tudtommal a gyümölcs és a zöldség is szénhidrát :-"" gyakorlatilag 0....amúgy sem mindegy, milyen szénhidrátot eszel, gyümölcs az cukor főleg...
egyél rizst! az étrended kb 55 %-nak szénhidrátnak kéne lenni, pláne, ha napi 4 órát sportolsz, hogy a fenébe bírnád ki????
15 évesen ne tedd tönkre a szervezeted idióta diétával egy életre
A rizs egyértelműen hízlal, de nezavarjon, akkor inkább egyen teljes kiörlésű kenyeret, vagy rozsosat, korpásat, vagy ilyeneket, az biztosan nem hizlal... persze nem azt mondom hogy egy alkalomra meg kell enni felét, de az tényleg jó, és attól ne is hízik.(Én pl korpásat használok.=))
23:13-as voltam. =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!