Mennyit fogyhatok így, és mennyi idő alatt? Mikor lesz látható a változás?
Figyelt kérdés
Reggelente eszek mindent, általában bermuda, pirítós, tükörtojás, mikor melyiket...
Délben eszek 4-5 falatot abból, ami az ebéd, mást nem. Később eszek egy almát, vagy valamilyen gyümölcsöt, zöldséget, mást nem, és kb. 4-5 óra után már semmit. Inni csak vizet, de azt rengeteget, mert sportoló vagyok. (Heti több óra intenzív sport)
Mennyi idő alatt fogyhatnék le?
2010. jún. 8. 20:59
1/2 clint válasza:
A reggeli okés, az ebéd is elmegy, bár én nem vagyok a gyümölcs híve diétában, de lehet fogyni max hosszabb idő...
Annyi, hogy 4-5 óra után is egyél, ha sportoló vagy szükséged van a fehérjékre... csirkemell, hal, zöldségek...
ez muszáj, ha nem eszel akkor nehezebben fogsz le...
Mindenkire másként hat ezért nehéz megmondani mennyi idő, de két hét után mindenképp változnod kell...
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! :-))
2010. jún. 8. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!