Szeretnék együtt fogyni a kutyámmal?
Egyetemen voltam 3 évig, koleszban, ahova a kutyám nem jöhetett velem. Otthon volt (kertes házban) a szüleimmel. Én sem mozogtam sokat, így eléggé meghíztam(151cm és 62kg vagyok, szóval egy 10est legalább le szeretnék dobni), illetve a kutyám is, mivel nem volt sétáltatva, csak mikor nagyon ritkán hazamentem akkor én vittem ki, úgy 2-3havonta, azon kívül elég sokat eszik, a szüleim se kímélték kaja téren... A kutya egy 6 éves labrador, jelenleg 60kg, szóval neki is legalább egy 10-es kéne leadnia.
A kérdésem az lenne, hogy mit ehetnénk? Arra gondoltam, hogy rizs-csirke/pulyka/halhús-zöldségek és ezt ő is ehetné velem délben. Reggel este nem tudom, hogy mi az ami diétás.
Mozgásnak rendszeresen sétálnánk, később kocognánk, illetve nagyokat játszanánk a réten. Ez így jó? Le tudnsnk így fogyni? Vélemények?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!