3hét alatt formába tudom-e hozni így magam?
100x megfogadtam,hogy holnaptól fogyózok...de sose sikerült a suli miatt betartani (szoktuk egymást kínálgatni az osztályban és hát finom házi sütik,pogácsák stb.).
Ezért jövőhéten keddtől kezdve minden reggel elmegyek kocogni 30percet és délután/este pedig biciklizni 45percet.Mellette ugye sokat fogok sétálgatni,mert a csajokkal megyünk majd ide-oda.Hetente 3x fogok itthon tornázni (Rubint Réka van öt peced,kiegészítve pár gyakorlattal).
Csak vizet és kristálygomba levét iszom,napi 2,5-3l-t(vagy többet,ha nagyon meleg van).A fehérkenyeret,tésztaféléket,rágcsálnivalókat kerülöm.Helyette inkább zöldség (paradicsom,paprika,uborka,répa,karalábé,esetleg hagyma...) és gyümölcs (alma,körte,eper,málna,cseresznye,meggy,dinnye,szeder...) salit eszek és fehér húst,tojást.
Ez így jó lesz?Vagy kell változtatni valamit rajta?
Egyébként kb. 6-7kg-től szeretnék megszabadulni!
15/L
Persze, hogy jó lesz !
És ilyeneket ne kérdezzetek többet, hogy " lehet-e 3 hét alatt ... ? " , hogyne lehetne, szerintetek mennyit kell szenvedni egy kis változásért ? Még 1 hétig is dicséretreméltó és kemény munka igy kinlódni és ami sok kinlódással és harccal jár annak mindig megvan a gyümölcse !
Úgyhogy hajrá és bizz magadban ! Jah, és kezd el holnaptól :P
Köszi!
Remélem is,hogy sikerül!
Kezdeném én már holnaptól is,de ez a hetem nagyon zsúfolt...pl. holnap reggel elmegyek suliba,onnan kb. 14:30-kor érek haza.Ebédelek,elmosogatok,elpakolok a konyhába.Utána megtanulom a maradék két tételemet a csütörtöki német vizsgámra és átnézem a többi tételt is.Rendet rakok a szobámba.Ezzel így kb. 15:30-ra végzek.Utána mennem kell papámhoz,mert beteg,majd onnan megyek barátnőmhöz,mert szakítottak a barátjával és nagyon maga alatt van.Legjobb barátnők vagyunk és megérdemli,hogy vele legyek.Szóval majd este,hulla fáradtan hazaérek és már nem lesz kedvem bármit is csinálni.
Viszont keddtől nem járok suliba,így a reggeli kocogás is megoldható,meg nem leszek olyan fáradt!
Aham , szerintem jól gondolkozol !
Sok diétázó ott hibázza el, hogy nem megfelelő időt választanak a diétázásra
Jobb később, de biztosan, mint futtában nekivágni s aztán nem is sikerül rendesen meg a többi kötelességed sem teljesited úgy, ahogy kéne
Sok Sikert mindenképpen !
Nekem is kellene fogynom 3 hét alatt legalább 6kg-ot!!!
Ösztönző,amit leírtál.Én jelenleg napi fél órát futok. Vannak RR dvd-im nekem is. Úszni is szeretek...Olyan jó lenne ha nekem is sikerülne így naponta legalább 2 órát mozogni. Meg a neten is találtam edzésprogramokat.
Összesen egy napra hány kcal-t tervezel???
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó:
Nem tudom,én nem számolok kalóriákat...Étkezés terén "csak amit leírtam.Pékárut,tésztaféléket,zsíros húsokat,rágcsálnivalókat és cukros üditőket kerülöm.Helyette fehér húst,zöldséget,gyümölcsöt eszem.
Ne halogasd, legalább egy kicsit mozogj minden nap (pár percet legalább) akkor is, ha nincs időd. Ha nem szokod meg, minden kis indok elég lesz ahhoz, hogy feladd (tudom, erre most azt mondod, hogy nem, mert nagyon elhatároztad, de halgass rám). Én 12 órát dolgozok heti 4x és minden nap 1 órát intenzíven sportolok. Ráadásul utazással is elmegy egy csomó időm.
Egyébként jó a terv, sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!