Hogyan tudom magam 4nap alatt formába hozni diétával, ha célzott terület a hasam?
Figyelt kérdés
18 éves 165cm magas, 55kilós lány vagyok. kis felesleg (úszógumi)van a derekamon, csípőmön. kondiba lejárok, de nemtudom hogy étkezzek az elkövetkező 4 napon. Tudna segíteni valaki, azzal hogy összeállít egy étrendet, ami elősegíti a fogyás sikerességét? előre köszönöm :)2011. máj. 9. 18:51
1/3 anonim válasza:
Egyem a kis szívedet... ugye szőke vagy? :D
4 nap alatt? Öööö sokat gondolkodtam... de sehogy! :D
2/3 A kérdező kommentje:
nem 20kilóra akarok hipphopp lefogyni, csak diétázni :)) és nemvagyok szőke, de köszönöm a feltételezésed :)
2011. máj. 9. 20:56
3/3 anonim válasza:
Na de nyuszifalat.. 4 nap alatt? :D
Kell neked napi 80g fehérje és 100-120g szénhidrát. Ezt el kell osztani napi 5-6 részre, és kész is a zsírcsökkentő diéta...Menni fog? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!