Hogyan győzitek le az éhségeteket? Fogyókúra közben
Figyelt kérdés
2018. febr. 25. 20:16
1/9 anonim válasza:
Rágózással.Ott van az a tudat nálam, hogy valamit rágok. + Az íz. Így nem vagyok annyira éhes.
Lehet, hogy neked nem válik be de hajrá!
2018. febr. 25. 20:22
2/9 anonim válasza:
Nem kell legyőznöm, mert normális adagokat eszem, amikben minden tápanyag megtalálható, és nem koplalok. Diéta még mindig nem egyenlő éhezés.
2018. febr. 25. 20:24
3/9 anonim válasza:
Az nem jó fogyókúra amiben éhezel. Ha abba hagyod milesz? Kiélvezed azt a pár hetet vékonyabban aztán ugyanúgy visszamennek a kilók ha normálisan eszel. Egyél uborkát csak víz de mégis eszel valamit. Vagy egy fehérje turmix csak 110-120 kalória de engem nagyon eltelít és finom is édes is jól is lakat.
2018. febr. 25. 20:26
4/9 anonim válasza:
Ritkán vagyok éhes, főleg ha nem reggeliztem otthon és a boltban hirtelen nem tudok semmi normálisat venni, de én is rágózni szoktam meg ízesített vizet iszok.
2018. febr. 25. 22:37
5/9 anonim válasza:
Úgy, hogy soha nem vagyok éhes. Ha úgy fogyókúrázol, hogy éhezel, akkor nem jól csinálod. Ennyi.
2018. febr. 25. 22:57
6/9 anonim válasza:
Nem győzöm le, ha éhes vagyok, MINDIG eszem.
Megfelelő étrenddel és mozgással lehet jóllakottan fogyni, legalábbis nekem, az amúgy kemény diónak valahogy összejön, ha odateszem magam. Lehet, hogy van pár szerencsétlen egyed, akinek éheznie kell a fogyáshoz, de nem lehetnek sokan.
Van, akinek nagyon drasztikus lépéseket kell tenni a jóllakottan fogyásért, de esély azért van rá...
2018. febr. 25. 23:18
7/9 anonim válasza:
eszem :D
De nem árt ha megtanulja megkülönböztetni az ember az unalomevést,nasizást az igazi éhségtől .
2018. febr. 26. 01:33
8/9 anonim válasza:
Minden nap sportolok szinte, így diétában is ehetek 1800 kcal körül.
2018. febr. 26. 07:40
9/9 anonim válasza:
Ha ézrem, hogy éhes vagyok, akkor eszek. Napi 5x.
Erre is van beállva a szervezetem. Reggelizek, aztán tízória előtt kicsi éhségérzet, eszek, ebédig kibírom, de van, hogy meg se éhezek ebédik, eszek, uzsi, eszek, vacsi, eszek. És ha még belefér abba a napba, meg szoktam engedni egy kis nasit is. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!