Help! Onnan hogyan adjam le a felesleget?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Arról lenne szó,hogy nagyon nagy a fenekem.
és a hát és fenék közötti rész is.
Szóval gyönyörűen megy a hátam ívesen egészen a fenék feletti részig ott van egy nagy púp vagy hájpúp,és onnan már megy is egybe a fenekemmel.kb ilyen : (nincs ekkora fenekem de ott a deréktájon a fenék feletti részen nagy az a púp vagy mi ... :(
az szerintem zsír.
de hogyan szabaduljak meg tőle?
Segítség.
mármint h kb ilyen legyen a hátam és a fenekem közt,hogy egyenes legyen és ne legyen ilyen hájpúp...
2010. jún. 8. 17:40
1/4 A kérdező kommentje:
(olyan már mintha a hátam aljától kezdődne a fenekem)
2010. jún. 8. 17:48
2/4 anonim válasza:
Nehéz lehet tornával, arra így nincs ötletem pedig tornával fogyok. Minap mesélte ismerősöm, hogy van fogyasztó masszázs ami csak az adott területet keni be és annyit leizzaszt egy alkalom alatt. Ismerősömnek -4 cm ment le. Eltüntették a kis gödröcskéit. Szerintem ha azon segített akkor neked is beválna. sok sikert!
3/4 anonim válasza:
én a hájpúpomat kocogással tüntetem el:D
4/4 A kérdező kommentje:
okés köszi mindekettőtöknek! :D
2010. jún. 10. 14:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!