Az én koromban hány kilók voltatok lányok? Már egy fél éve 13!
Figyelt kérdés
Tudom hogy az én koromban még nem kéne ilyenekkel foglalkoznom de érdekelne ti hány kilók voltatok 13 évesen?mert én most 50 vagyok szerintetek az baj?nem látszik rajtam azt mondják de engem idegesít hogy 50kg vagyok=( Köszönöm előre is a normális válaszokat!(164cm vok)2010. jún. 8. 15:59
11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat(=
így legalább tudom hogy nem sok a magasságomhoz és a koromhoz képest!Köszön még egyszer!!
2010. jún. 9. 16:27
12/15 anonim válasza:
Depressziós lettem, és 63-ról lettem 76:-S
Most 73 vagyok, és mindjárt 22.
13/15 anonim válasza:
én szeptembebrbe leszek 14 éves és 170 cm magas vok, 64,5 kg......
folyamatosan csak fogyok.....2009 novembere óta fogytam 15,5 kg-t.sztem még mindig dagi vok,de nagy szerencsémre magas vok, ezért eloszlik rajtam.mindenki azt mondja,hogy nagyon csinos vok már, többet ne fogyjak.a pasik is mindig megnéznek.:):D
(de én akarok 60kg-os
15/15 A kérdező kommentje:
Köszii a válaszokat =)
2010. júl. 27. 14:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!