Hogyan tudnék hízni? Jó lenne legalább öt kg hízmon, de sehogy sem megy. Segitsen valaki!
Persze hogy nem megy, mert gondolom olyan kajákat eszel amik "üres kalóriát" tartalmaznak nagyrészt. Az első éppen ezért mond hülyeséget. Szerintem te sem azt akarod hogy elzsírosodj a sok szemét kajától, hanem normális, szép alakot.
Neked keményen diétáznod kell, persze ne fogyókúrás adagokra gondolj itt, hanem a kalóriaszükségleted 150%-át kell elfogyasztanod jó minőségű ételekből, ez mellett SPORTOLNI!!!
Nagyon sok összetett szénhidrátot fogyassz (rizs, burgonya, zabpehely, gabonapehely), sok fehérjét, hogy tudj súlyban minőségi hízást produkálni (csirkemell, pulykamell, koncentrátumok, tojásfehérje, hal, stb.) és többszörösen telített zsírokat fogyassz napi szinten (olíva olaj, lenolaj).
Mindent lehet, csak akarni kell!
Én sem tudtam hízni, pedig ettem minden szemetet (csokit, péksüteményt, stb...), aztán amikor felvilágosítottak hogy az egészséges életmód nélkül nincsen alakváltás (se hízás, se fogyás) akkor elkezdtem így élni és mára már elégedett vagyok magammal.
51%-oson jót nevettem XD
Amúgy ha ilyen alkat vagy, esélytelen. Én szó szerint mindent megpróbáltam. Azt is, amit itt írtak, a sportot, és az ésszerű étkezést. Semmi sem segített. Maradt az 51 kg a 167 cm-m mellé... Mára már nagyjából beletörődtem. Nézz körül a családban, és ha találsz hozzád hasonló embert, akkor ne reménykedj a hízásban! Nekem anyum szülés után (ráadásul elég öregen szült) is csak 54 kg volt a 167 cm mellé. Úgyhogy gondolom én se számíthatok semmi jóra :) Törődj bele! Vannak pasik, akik a kimondottan vékony lányokat szeretik ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!