Mit egyek/ igyak reggel hogy fogyak?
Ne értsetek félre ,nem hiszek ezekbe a csiribiri löttyökbe , természetesen egészségesen táplálkozók , sokszor keveset esszem és mellete sok vízet iszom.
De valahol olvastam hogy reggel éhgyomorra jo ha megiszunk ecetes vizet vahy citromlét ( vagy gyömbért ?! ). Ez igaz? Es ha igen , mik azok az ételek ,italok ?
Ne értsetek félre ,nem hiszek ezekbe a csiribiri löttyökbe
valahol olvastam hogy reggel éhgyomorra jo ha megiszunk ecetes vizet vahy citromlét ( vagy gyömbért ?! ). Ez igaz?
Akkor most hiszel a csiribiri fäszságban vagy nem? El kell keserítselek a citromos gyömbéres ecetes víz iszogatástól még senki nem fogyott le.
femina.hu-n lehet ilyen ökörségeket olvasni. :D Egy kiló fahéj a fürdővízbe, töltöttkáposzta pakolás meg társai. A fehérje meg gondolom a csiribiri lötty meg szteroid. :D :D
Szerintem egyél egészségesen, edz napi 1-1,5 órát és lefogysz. A fűszeres polcot meg hagyd meg a kajákra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!