Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 13 évesen szerintetek hány kg...

13 évesen szerintetek hány kg az oké?

Figyelt kérdés
159 cm vagyok és 53 kg...de nem nagyon érzem jól magam így szerintem jó lenne fogynom, szerintetek?
2018. febr. 17. 15:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Sportolj, ne egyél túl sok édességet, nasit aztán alakulsz majd. Még bőven fejlődésben vagy, nem kell és nem is szabad diétázni.
2018. febr. 17. 15:51
 2/6 anonim válasza:
58%
Normális, még fogsz nőni, ne egyél sok édességet és nem lesz gond
2018. febr. 17. 16:25
 3/6 anonim válasza:
Függ attól hogy milyen nehezek a csontjaid,mennyi izom van rajtad! Nyugi,ha van rajtad egy kis felesleg akkor is nyúlni fogsz,növésben vagy! ;) Ne egyél sok édességet sportolj egy keveset,de nem kell diétáznod vagy fogyókúráznod ennyi idősen!
2018. febr. 18. 10:10
 4/6 A kérdező kommentje:

A hasamon és a combomon van egy kis felesleg,gondoltam már én is arra, hogy növésben vagyok de igazából picit félek mert anya azt mondta hogy ő 5.-es kora után kezdett hízni (mivel ő molettebb alkat) és én is azóta kezdtem el szóval jah😕

Amúgy mivel minden válaszban benne volt az édességes dolog, elég kevés édességet eszem.Viszont hallottam hogy ha valaki nagyon keveset alszik attól is képes hízni (mult tanévben 5kg-t híztam 2-3hónap alatt.Ez normális?) én is keveset alszom a tanulás miatt és szinte sosem pihenem ki magam.

U.I.:eddig elfelejtettem leírni hogy lány vagyok de szerintem rájöttetek.😊

2018. febr. 18. 15:23
 5/6 anonim válasza:
sportolsz valamit? Ha nem akkor ha saját súllyal edzel kicsit, futsz vagy biciklizel és edzel hasra jó alakod lesz 💕 15 éves lány vagyok és nekem is ez a célom. Nem vagyok kövér de azért vam felesleg főleg a combomon, ezért kedzdek majd edzeni 💜
2018. febr. 18. 19:52
 6/6 anonim válasza:
100-120kg
2018. febr. 20. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!