Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kövérek/ducik! Mihez akartok...

Kövérek/ducik! Mihez akartok kezdeni?

Figyelt kérdés

Így akartok maradni vagy fogyni akartok de nem tudtok, esetleg már fogyóztok vagy már el is értétek a célotokat? Minden történetre kíváncsi vagyok.

Én is kövér vagyok 17 éves és 1,5 hónapja fogyózom, sokszor kezdtem bele sok különböző hülyeségbe de már rájöttem hogy nincs több lehetőség, most vagyok fiatal. Kalóriát számolok és elég jól haladok eddig a célom felé. Ti?

Köszi előre a válaszokat.

2018. febr. 10. 19:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
10. Nem vagyok szerencsés ilyen suempomtból fajta pedig különösképpen nem. Kifejezetten hízékony alkat vagyok. A családomból senki nem vékony. Épp ezért egy dologra oda kell figyelnem és az a cukor fogyasztás. Szerencsére nem vsgyok édesszájú így egyáltalán nem eszem cukros ételeket. Gyümölcsöt is keveset. Sokminden érdekel így nem azon gondolkozom egész nap mit falhatnék fel. Sosem éhezem mindig eszem ha éhes leszek, akár este 10kor is. De nem hízom mert csak addig eszem amíg éhes vagyok nem amíg a szemem kívanja. Mivel a cukrot kihagyom így nem hízok. Ha valaki fogyni akar és a zsírt is kihagyja egy darabig akkor fogyni fog ha mozog mellé pláne. Nem olyan bomyolult ez. Lassan felszívódó szénhidrátokat kell enni és nem leszel olyan hamar éhes. Meg.persze fehérjét mellé. Fogyókúrák megterhelik a suervezetet és pont arra tanítanak hogy folyton az evéssel foglalkozz. A kúra végén visszahízod....csak az étkezési szokáaok megváltoztatása segít. Ami életreszóló nem alkalmi. Meg a kajához való hozzáállás. Nem kell folyton ezzel foglalkozni csak ha mevéhezel.
2018. febr. 11. 09:57
 12/14 A kérdező kommentje:
Utolsó. Nem ez volt a kérdés, senkit nem érdekel a gyerekkorod. Nem is fogyókúrás tippeket kértem. Az embereket kérdezem, hogy kövérként mihez akarnak kezdeni. Látom nehezen megy a szövegértés, de a helyesírás is..
2018. febr. 11. 10:05
 13/14 anonim ***** válasza:
A kövér rám erős túlzás, de van még mit leadni.Nekem a szépen átszokás nem megy így úgy döntöttem drasztikus váltásba kezdek. Ma bevásároltam hozzá mindent. Összeírkáltam kb mik azok az egészséges ételek, amiket szeretek, jól is lakok vele és belefér. Majd meglátjuk meddig bírom. :) Van hozzá edzés tervem is. :)
2018. febr. 11. 21:10
 14/14 anonim ***** válasza:
Alapbol nem vagyok „nehez csontozatu”. Eros labaim vannak, atlagos felsotesttel. Gyerekkoromban elhiztam es sokaig dagi voltam. Kb. az osszes hulye dietat kiprobaltam, de csak az immunrendszerem vagtam tonkre. Most allitolag egesz jol nezek ki, de kovernek erzem magam. Eszek zsirt, zoldseget, feherjet. Gyumolcsot nem nagyon, gyors szenhidratokat egyaltalan nem.
2018. febr. 12. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!