Kövérek és volt kövérek! Nektek hogy tették tönkre az önbizalmatokat a kövérségetek miatt, és kik?
Én 85 kilósan mentem ki az egyetem kolijából és épp újították fel az egyik szárnyat, emiatt munkások kávéztak a lift mellett. Elmentem mellettük és hirtelen csend lett.
Hátranéztem és akkor mondja az egyik a másiknak hogy "jó husos"
De teljesen hangosan.
Azóta már fogytam 8 kg-t és ez még nem a vég. Előttem van még 20 kiló fogyás de megcsinálom. Ha nem teszek magamért akkor senki nem fog és mindig dagadt maradok.
21/L
Elmentem egy randira egy sráccal, aki nagyon lelkes volt, azt mondogatta állandóan, hogy nagyon régen nem ismerkedett meg olyan lánnyal, aki ennyire tetszett neki. Aztán ahogy oldódott a hangulat, egyre lazább lett és a végén ugyanezt megtoldotta azzal, hogy minden lány olyan vékony én meg jó húsos vagyok - felőle még hízhatok is, mellette nem kell diétáznom, mindig a kövérkéket szerette.
Véget vetettem a randinak, kisírtam magam, és szembenéztem a ténnyel miszerint vagy 10-15 kilót le kéne dobnom. Sikerült is az év végére.
Engem foylton malacnak, cocának, disznónak és bálnának hívtak amiből elegem lett és úgy döntöttem hogy lefogyok.
Azóta leadtam 30 kilót, még 10 hátra van, de már így is sokan mondják hogy jól nézek ki, így nem is erőltetem már a fogyást, jelenleg erősítő edzésekre váltottam és már egy éve tartom a súlyomat.
A barátom akkor ismert meg amikor még kövér voltam, ő is sokat segített. Sokat mondta hogy fogyjak le, de nem a külsőm, hanem az egészségem miatt. Ezért nem is haragudtam rá mert tudtam hogy igaza van, 2 emelet után fulladtam és minden bajom volt, és a barátom féltett engem, amivel azt éreztette velem hogy ő szeret és aggódik értem. ezek voltak a legfőbb okok arra hogy összekapjam magam. Meg persze munkahelyemen is amikor leltáraztunk le kellett üljek a sörös rekeszekre mert nem bírtam guggolni, meg hajolásnál is már kapkodtam a levegőt, amit meg is jegyzett a főnököm hogy tegyek ez ellen mert nagyon megfogom szívni, és a saját érdekemben tegyem. Persze nem azzal volt a gond hogy leültem, meg leálltam 1 percre kifújni magam, hanem azzal hogy féltettek hogy valami bajom lesz főleg 21 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!