Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyivel dobta meg az önbizal...

Mennyivel dobta meg az önbizalmatokat a kívánt súly elérése? Példákat is mondasz?

Figyelt kérdés
Pl. Míg "kövér" voltál ezt vagy azt nem merted megtenni, de miután lefogytál már elég magabiztosságot éreztél hozzá, soványan másképp néznek rád az emberek, mi megy könnyebben az életedben a fogyás miatt stb.

2012. ápr. 10. 22:18
 1/5 anonim ***** válasza:

hát előtte konkrétan feszengve vásároltam ruhát, paranoiás voltam, hogy rosszat nézek, és az eladók csakis arra gondolnak, hogy minek az nekem :D:D ha elmentem egy társaság mellett, és nevettek, biztos voltam, hogy rajtam nevetnek.. amikor bókolt valaki, azthittem, csak szivat. nem szerettem nyilvános helyen enni - merthogy azt gondolják majd biztos, minek az már nekem. és a többi..

ezek tipikus kisebbségi komplexusos tünetek. mind elmult.

2012. ápr. 10. 22:37
 2/5 anonim ***** válasza:

ugyanolyan magabiztos voltam 99 kilós kigyúrt állatként,mint most 86 kilós küzdősportolóként.

kövér,túlsúlyos soha nem voltam és mikor sovány voltam fiatalon,igazából az sem frusztrált soha,mert tudtam,hogy olyan lesz a testem amilyennek én akarom,csak idő,edzés és a kalóriabevitel beállításának kérdése.

annyi szokott lenni,hogy ha olyannal találkozom,akit még testépítő koromból ismerek,az megjegyzi,hogy milyen sovány vagyok.

2012. ápr. 11. 00:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem nem sokkal. Mert olyan fura volt az "új" testet megszokni, és elhinni hogy ez valóban én vagyok... Így 1,5 évvel késöbb, már kezd visszatérni az önbizalmam. Sőt, már szinte csodás :D :D Úgy hogy eleinte még fura volt, de kellett egy kis idő amíg megszoktam magam. Most már minden jó, és meg is teszek mindent amit eddig nem. Új életet kezdtem. :)
2012. ápr. 11. 00:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát, én 10 éves koromtól kezdve olyan 14 éves koromig voltam nagyon kövér. Olyan 70 kg körül. Csúfoltak, kinevettek, nem mertem enni se mások előtt a suliban mert féltem hogy beszólnak. Féltem tavasszal hogy nagyon izzadok és hogy megszólnak érte. Ez olyan 13 évesen jelentett már problémát. 13-14 évesen fogytam olyan 10 kg-ot és középsuliban már olyan 56 kg voltam és még nyúltam is:) Mindig kövérnek gondoltam magam. Akkor jöttem rá hogy nem igazán tartanak annak mikor a tesitanár középsuliban felküldött a felemás korlátra, míg a duci lányokat nem. Utáltam a felemás korlátot de nem ez a lényeg:S Ráadásul még a tesiórákon általánosban a tanár is olyan furán nézett rám:S Mint a dagi szerencsétlen gyerekekre. Volt hogy be is szólt. Olyan jól sikerült lefogynom hogy középsuliban (más városba mentem) senki sem gondolta volna hogy kövér voltam. Kellett egy jó 1-2 év míg elhittem hogy nem vagyok duci. Előtte nem szerettem vásárolni, társaságba, suli discoba menni. Még mindig bennem van ez a dolog. Főleg ha régi osztálytársakkal találkozom. Pedig szinte mindegyik hízott míg én akkori súlyomat meg se közelítem szerencsére (még, bár remélem sose fogom). Szerintem örökké emlékezni fogok rá. Most 56 kg vagyok és 168 cm. Most újra le szeretnék adni vagy 3 kg-ot:) Remélem sikerül:) Bár így is jól érzem magam. Olyan 16 évesen már volt valamicske önbizalmam és helyre is jöttem, bár még mostanság is megesik hogy nagyobb nadrágot veszek mint ami jó rám:P De azért ez már viszonylag régi történet. Azóta voltam már 50 kg és 59 is. Most 23 éves vagyok:)
2012. ápr. 11. 00:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Kérdező! Neked van ilyen történeted? Mennyit fogytál? Vagy most kezdesz neki? Az utolsó vagyok. Amit kihagytam hogy míg duci voltam mindig nagy ruhákat hordtam, féltem hogy látják a hasam stb :S Most már azért ez elmúlt:)
2012. ápr. 11. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!