Ha minden nap kb.3-4 km-t biciklizem, felülésezem, és alkalmanként tornázom, ezek mellett diétázom, mennyi idő alatt tudnék 5-10 kg-t leadni?
Figyelt kérdés
Elhatároztam, hogy a nyárra lefogyok, és végre elérem azt a súlyt, amire régóta áhítozom...2 hét múlva nyaralni megyünk...addig mennyi mehet le kb?
Ha ezeket, amiket fent említettem heti 4x 5x megcsinálom, mikorra várható a kívánt eredmény?
Előre is köszönöm a válaszokat!:)
(Egyébként 163 cm és 60 vagyok)
2010. jún. 6. 21:04
11/12 anonim válasza:
8 km bringával az semmi. Én is a kocogást javaslom és a diétát.Én 2 kmrrel kezdtem és most 10 et gond nélkül lekocogok.
12/12 anonim válasza:
huu én is de szívesene bicajoznék, de sajna senki se akar:S, mindneki inkább sétálni, meg úszni:S:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!