Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért hizlal a bundás kenyér?

Miért hizlal a bundás kenyér?

Figyelt kérdés

Én mindent 3 g kókuszolajon sutok. Ez csak egy szelet tk kenyér, tojás meg ez a 3 g olaj. Miért nem jó így?

Megcsinálhatom?

17/l

2018. jan. 31. 19:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Csinálhatsz normális bundás kenyeret, az sem hizlal, ha nem mindig azt eszed.
2018. jan. 31. 19:38
 2/8 anonim válasza:
miért hízlalna, ilyen lendülettel ne egyél semmit mert hízlal
2018. jan. 31. 19:42
 3/8 A kérdező kommentje:
Annyira odáig vannak, hogy hízlal. Pedig ha csinálok pl.rántott gombát akkor beleforgatom tojásba meg zabkorpába Es erre is megy 3 g olaj, nem 2decibe sütök. Nem értem miert hizlalnanak ezek a dolgok így.
2018. jan. 31. 19:48
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A kalóriatöbblet hizlal. A tied még csak nem is tocsog a zsírban, nem mintha akkor automatikusan hizlalna, de előnytelenebb lenne.

Ha mindig arra hallgatsz, hogy mit ne egyél fogyáskor, akkor eléggé rosszul is járhatsz. Rengeteg tévhit van. Nincs étel, amitől ne tudnál lefogyni.

Ha nekem beleférne a kenyér, kipróbálnám a bundáskenyeredet, sosem láttam még ennyire zsírszegény verziót, de végülis rántottát is sütöttem már vízen.,.. De cvalahogy a bundáskenyér nekem zsírosabb, ezért is kéne megnézni, milyen, ha nem az... Nyilván nem a tiedre gondolnak azok, akik beszólnak a bundáskenyérre (bár egy részük szerint a kenyér se jó - nekem nem az, de te vígan fogyhatsz vele, egy részük a tojást sem eszi meg egyben... nem kell velük törődni).

Egészségedre!

2018. jan. 31. 19:56
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Megvan a szombati reggeli!
2018. jan. 31. 20:00
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Az agymosás hizlal, hogy mindenre azt mondják, h. hizlal ezt elfogadod tenykent es ha ugy eszel meg valamit, hogy az hizlal akkor bizony meg a levegő is hizlal a görbetükör mar előtted tudatalattiban beprogramozva es mar megvagy hizva
2018. jan. 31. 20:30
 7/8 anonim ***** válasza:
30%
csak az nem hizlal amit nem eszel meg
2018. jan. 31. 20:35
 8/8 anonim ***** válasza:

Anyámnál pl. úgy van sütve a klasszikus bundáskenyér, hogy ugyanúgy ázik az olajban, mint mondjuk a rántotthús. (Nyilván nem ázik, hanem sül, de értsd jól, sok az olaj :D). Ilyen esetben a kenyér megszívja magát, ettől fog hizlalni.

Ugyanezért utálják a fogyisok a rántott dolgokat is amúgy.

A te verziódat csináld nyugodtan. :)

2018. febr. 1. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!