Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy ha keveset...

Timido kérdése:

Miért van az, hogy ha keveset eszek, akkor is ugyanannyi vagyok, de ha jól teletömöm magam, akkor is ugyanannyi?

Figyelt kérdés

Van hogy jól megeszek mindent, akkor amikor ráállok a mérlegre +1 kg-ot mutat, de másnapra ugyanannyi vagyok.

Ha alig eszek valamit, akkor ugyanannyi a mérleg utána is, de másnapra is.

a mai étrendem eddig :

reggeli :

egy párizsis kifli, egy tejberizs ( 200 kcal ) egy bögre tea, cukor nélkül.

ebéd : pici székelykáposzta 1 kiskanálnyi tejföllel

uzsonna : 2 db banán, 4 szem földieper.

vacsira pedig egy almát tervezek, és 3 szelet pufasztott rizsa.

nem sokat szeretnék amugy leadni. most 61 kg vagyok, és 56-ig szeretnék lemenni. 166 cm vagyok. és 17 éves. :)

2010. jún. 6. 15:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem jutott még eszedbe, hogy amit megeszel, általában kisz@rod? :)
2010. jún. 6. 15:34
 2/7 A kérdező kommentje:
:)) de jó tudom, csak az áhított fogyás leállt. eddig 7 kilót adtam le, és most sem csinálom másképpen, csak most nem látnám, hogy könnyebb vagyok. :)
2010. jún. 6. 15:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Normális, ha kicsit stagnálsz. Emeld meg kicsit a mozgás számot.
2010. jún. 6. 16:03
 4/7 anonim ***** válasza:
és fehérjét mikor eszel? mert a mai kajádban gyakorlatilag nincs
2010. jún. 6. 16:23
 5/7 A kérdező kommentje:
nem mindig ez a menüm. tegnap megettem 2 főtt tojást. és egy bögre tejet is ittam egy maréknyi gabonapehellyel. :)
2010. jún. 6. 16:36
 6/7 anonim válasza:

Ha teletöméssel is ugyanannyi vagy, inkább egyél jókat :)

A fehér kenyeret meg a rizst viszont inkább kerüld (helyette teljes kiörlésű kenyér, illetve barna rizs, a tészta pedig tilos), bár a te korodban ezek talán még nem számítanak annyira. A banán sem annyira fogyasztó gyümölcs, mellesleg.

Nem vagyok dietetikus, szóval csak az észt osztom, de alapvetően szerintem az a fontos, ha egészségesen, változatosan és rendszeresen eszel, mindezek mellé pedig a rendzseres testmozgás kell.

Kamaszkoromban én zeket nem csináltam, és mégse híztam el, szóval lehet, hogy egyszerűen csak ilyen a testalkatod. A számok alapján nem tűnik rossznak.

2010. jún. 6. 17:30
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

Diéta szempontjából:

Párizsis kifli: szar

Tejberizs: szar

Székelykáposzta: szar

Tejföl: szar

Banán: szar

Szóval ezért stagnálsz. Tök mindegy hogy ezekből keveset, vagy kicsit többet eszel.

2010. jún. 6. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!