Miért van az, hogy ha keveset eszek, akkor is ugyanannyi vagyok, de ha jól teletömöm magam, akkor is ugyanannyi?
Van hogy jól megeszek mindent, akkor amikor ráállok a mérlegre +1 kg-ot mutat, de másnapra ugyanannyi vagyok.
Ha alig eszek valamit, akkor ugyanannyi a mérleg utána is, de másnapra is.
a mai étrendem eddig :
reggeli :
egy párizsis kifli, egy tejberizs ( 200 kcal ) egy bögre tea, cukor nélkül.
ebéd : pici székelykáposzta 1 kiskanálnyi tejföllel
uzsonna : 2 db banán, 4 szem földieper.
vacsira pedig egy almát tervezek, és 3 szelet pufasztott rizsa.
nem sokat szeretnék amugy leadni. most 61 kg vagyok, és 56-ig szeretnék lemenni. 166 cm vagyok. és 17 éves. :)
Ha teletöméssel is ugyanannyi vagy, inkább egyél jókat :)
A fehér kenyeret meg a rizst viszont inkább kerüld (helyette teljes kiörlésű kenyér, illetve barna rizs, a tészta pedig tilos), bár a te korodban ezek talán még nem számítanak annyira. A banán sem annyira fogyasztó gyümölcs, mellesleg.
Nem vagyok dietetikus, szóval csak az észt osztom, de alapvetően szerintem az a fontos, ha egészségesen, változatosan és rendszeresen eszel, mindezek mellé pedig a rendzseres testmozgás kell.
Kamaszkoromban én zeket nem csináltam, és mégse híztam el, szóval lehet, hogy egyszerűen csak ilyen a testalkatod. A számok alapján nem tűnik rossznak.
Diéta szempontjából:
Párizsis kifli: szar
Tejberizs: szar
Székelykáposzta: szar
Tejföl: szar
Banán: szar
Szóval ezért stagnálsz. Tök mindegy hogy ezekből keveset, vagy kicsit többet eszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!