Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit egyek akkor? Ez segíthet?

Mit egyek akkor? Ez segíthet?

Figyelt kérdés

Nem vagyok duci.Csak egészségesebben akarok élni és egy pár kilót fogyni.(max.5)

Sportolok azaz táncolok heti 2szor.Mivel most jobb és bal csukló sérülésem is van ezért nagyon nem tudom mozogni tesi felmentésem is van.De itthon szoktam tornázni.

Héti 2 táncom van és amikor megyek a barátnőimmel mindig bemegyünk egy pékségbe. Éhesek is vagyunk mert ez van 4kor és előtte csak ebédeltünk. Ez az egyetlen dolog ami akadályoz.Mit lehet ott venni ami nem annyira egészségtelen?

És milyen eteleket ehetnék amúgy?

Előre is köszi.

2018. jan. 24. 21:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Barmit ehetsz mertekkel
2018. jan. 24. 22:47
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem a pékség az a hely, ahol szó szerint semmi ehetőt nem tudok venni magamnak :) Én vinnék magammal egy almát, banánt, vagy egy kis diót otthonról. Vagy mindhármat, ha nagyon éhes lennék...

Ha nem lennék tejérzékeny, akkor egy doboz kefírt választanék, ha van nekik.

2018. jan. 24. 23:56
 3/6 anonim válasza:
Gyere privátba Egészség fejlesztési segítő vagyok !
2018. jan. 25. 04:44
 4/6 A kérdező kommentje:

Hát igen én is gondoltam erre.Na majd akkor itthonról viszek valamit.Koszi💞

Ha van még ötlet,tanács írhattok.

2018. jan. 25. 22:05
 5/6 TXCowboy ***** válasza:

#1 "Barmit ehetsz mertekkel"

Pont, hogy nem. A tápanyagok minősége a döntő, az határozza meg a testalkatot, hogy mennyire feszes, punnyadt stb. Gondolom te is láttál már éhező afrikaiakat óriási hassal. Na ez a "bármit mértékkel" evés következménye.

[link]

2018. jan. 26. 09:23
 6/6 anonim válasza:
Vigyél egy fehérjeturmixot és megvan oldva.
2018. febr. 26. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!